RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Nisan 2012, Pazartesi 16:49:32 tarihnde eklendi. 634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Tibilov’a Kutlama

ABHAZYA DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, GÜNEY OSETYA DEVLET BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN LEONİD TİBİLOV’U KUTLADI
Ankvab’dan Tibilov’a Kutlama 09/04/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Kristian Bjaniya’dan aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Güney Osetya Devlet Başkanlığı görevine seçilen Leonid Tibiliov ile yaptığı telefon görüşmesinde kendisini kutladı.


Aleksandr Ankvab “Abhazya halkı Güney Osetya’nın kaderi hakkında kayıtsız kalamaz. Bizler dikkatli bir biçimde cumhuriyet içerisinde gelişen olayları izliyoruz ve devlet başkanlığı seçimlerinin herhangi bir olay yaşanmadan, sakin bir biçimde gerçekleşmesini ümit ettik. Uluslar arası gözlemcilerin seçimler hakkında ki olumlu değerlendirmelerini memnuniyetle karşıladık. Sizi devlet başkanlığı seçimini kazanmanız nedeni ile kutluyorum” dedi.


Leonid Tibilov, Aleksandre Ankvab’a kutlama mesajı nedeni ile teşekkürlerini belirtti. Abhazya Cumhuriyeti ile Güney Osetya Devlet Başkanları, zamanı belirlenen bir günde, iki ülke arasında ki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda bir toplantı düzenlenmesi kararını aldılar.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.