RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Nisan 2012, Cuma 14:23:11 tarihnde eklendi. 1000 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Suç Olayları

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE POLİSİYE OLAY HABERLERİ
Abhazya’da Suç Olayları 06/04/2012.  Suhum şehri emniyet güçleri, mağaza soygunu yaptığından şüphelenilen bir kişiyi göz altına aldılar.


4 Nisan’da Abazin ve Ardzınba caddelerinin köşesinde bulunan mağazaya yüzünde maske bulunan kimliği belirsiz kişiler, iki mağaza çalışanını silah ile tehdit ederek bağladılar ve mağazada bulunan diz üstü bilgisayarı alarak kaçtılar.


Olayı haber alan emniyet güçleri, olay mahallinde yaptıkları araştırma sonucunda, bölgede bulunan park içerisinde 1978 Uarcha köyü doğumlu Tamaz Botsa’yı gözaltına aldılar. Tamaz Botsa’nın üzerinde Makarov marka tabanca ve 6 adet mermi ele geçirildi. Hırsızlık olayını itiraf eden T. Botsa, emniyet merkezinde gözaltında tutuluyor.


***


Apsnypress Haber Ajansı’nın, Abhazya İçişleri Bakanlığı yetkililerinden aldığı bilgiye göre, 29 Mart’ta Suhum şehri’nde bulunan Moskova Evi” Kültür ve İş Merkezi’nin camlarına kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş edildi.


Emniyet güçleri, bölgede yapmış oldukları araştırma sonucunda 3 Nisan’da Suhum’da yaşayan 1990 doğumlu Arkadia Vartirosyan’ı üzerinde bulunan “Baykal” marka tabanca ile yakalayarak göz altına aldı. A. Vartirosyan, evin balkonundan “Moskova Evi”nin camlarına ateş ettiğini itiraf etti. A. Vartirosyan tutuklandı.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.