RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Nisan 2012, Cuma 00:02:18 tarihnde eklendi. 744 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya İlişkileri

27 NİSAN’DA “ABHAZYA – RUSYA TOPLUMSAL DAYANIŞMA FORUMU” DÜZENLENİYOR.
Abhazya – Rusya İlişkileri

06/04/2012. Abhazya’da 27 Nisan 2012 tarihinde, Abhazya ve Rusya arasındaki insani ilişkilerin geliştirilmesi amacı ile ilgili olarak “Abhazya – Rusya Toplumsal Dayanışma Forumu” düzenlenecek.

 

27 Nisan 2012 tarihinde Abhazya’da Rusya ve Abhazya arasında ki insani ilişkilerin geliştirilmesi amacı ile düzenlenecek olan “Abhazya – Rusya Dayanışma Forumu”nda: Rusya ve Abhazya’dan, Devlet Yönetim Organları Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Gençlik Kuruluşları, Aydınlar, uzmanlar, öğretim üyeleri, gazeteciler hazır bulunacak.

 

“Avrasya Çalışmaları Enstitüsü” Abhazya Bölüm Müdürü Sokrat Cincoliya Apsnypress Haber Ajansı’na verdiği demeçte “Gerçekleştirilecek olan forumun amacı şunlardır: Abhazya ve Rusya toplumları arasında, kültür ve sanat, eğitim, bilim, medya, spor, dinler arası diyalog, beşeri bilimlerde destek sağlanması ve sivil toplum kuruluşları arasında ki ilişkilerin derinleştirilerek sürdürülmesini sağlamaktır. Abhazya’nın devlet yapılanmasının belirlenmesinde, siyasal, ekonomik ve sosyal süreç içerisinde sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların etkin biçimde yer almalarının rolü tartışılacak” dedi.

 

Forum içerisinde “Sivil Toplum Kuruluşları ile Devlet Kurumları arasında ki etkileşim”, “Gençlik, eğitim ve bilim: Bu önemli unsurların iki taraf arasında ki ilişkilerin geliştirilmesinde ki önemi”, “Rusya ve Abhazya arasında kültür, din, tarih ve arkeolojik alanlarda ortak projelerin düzenlenmesi”, “İki ülke arasında ki sosyal dayanışmanın sağlanmasında medyaya düşen rol” konuları tartışılacak.

 

“Abhazya – Rusya Toplumsal Dayanışma Forumu”  - “Avrasya Çalışmaları Enstitüsü” Gelişim Vakfı, “Abhazya – Rusya Dayanışma Derneği”, Rusya İnsani Yardım Örgütü” tarafından düzenlenecek.

 

Kaynak: www.apsnypress.info                            



ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.