RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Nisan 2012, Çarşamba 10:05:12 tarihnde eklendi. 1383 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’dan Diplomatik Atak

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANI VYACHESLAV CHİRİKBA BAŞKANLIĞINDA Kİ HEYET İTALYA’YA ZİYARET TE BULUNDU.
Abhazya’dan Diplomatik Atak 04/04/2012. Abhazya Cumhuriyreti Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yayınlanan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba başkanlığında ki heyet 29 Mart’ ta İtalya Cumhuriyeti’ni ziyaret etti.


Vyacheslav Chirikba, 30 Mart’ta Roma Uluslar arası Basın – Yayın Derneği Salonu'nda çok sayıda basın – yayın kuruluşu temsilcisinin ilgi gösterdiği bir basın toplantısı düzenledi.


Ertesi gün V. Chirikba, Pezaro şehrinde gazeteciler ile bir araya geldi. Basın toplantısı İtalyan halkı üzerinde geniş bir yankı uyandırdı. Birçok İtalyan basın – yayın organında Abhazya dışişleri bakanı tarafından İtalya’ya düzenlenen ziyaret olumlu eleştiri yazıları yayınlandı.


Vyacheslav Chirikba, 1 Nisan’da İtalya Senatosu’nda İnsan Hakları ve Uluslar arası İlişkiler Komitesi Temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda Abhazya’nın konumu üzerine görüşmeler yapıldı.


Aynı gün, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Urbino Üniversitesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi. Urbino Üniversitesi Yönetimi, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.


Dışişleri Bakanı aynı gün içerisinde, Pezaro şehrinde tedavi gören Abhazya vatandaşı Eslam Ladariya’yı ziyaret etti.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Heyeti’nin İtalya ziyareti 4 Nisan’a kadar sürecek. Dışişleri Bakanı, İtalya ziyareti sonrasında Abhazya’ya geldiğinde Abhaz Basın – yayın organlarına İtalya ziyareti ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyerek bilgi verecek.


Kaynak: www.apsnypress.info             
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.