RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Mart 2012, Perşembe 20:10:21 tarihnde eklendi. 837 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir Zanlı Yakalandı

ABHAZYA'NIN GAL BÖLGESİ’NDE POLİSE SALDIRAN ZANLILARDAN BİRİSİ YAKALANDI
Bir Zanlı Yakalandı 22/03/2012. “Abhazya Cumhuriyeti” Gazetesi Muhabiri’nin Gal Bölgesi Emniyet Müdürü Laurens Kogoniya’dan aldığı bilgiye göre, Bugün, MSİ 14.00 sıralarında Gal Bölgesi Rep Köyü’nde Emniyet Güçleri’ne metruk bir evden otomatik silahlar ile ateş açılmıştı. Emniyet güçleri saldırı sırasında karşı ateş açmışlar ve saldırganlar ormanlık alana kaçmışlardı. Çevrede yapılan arama sırasında çatışma bölgesinden yaklaşık olarak 300 metre uzaklıkta sol bacağından yaralı olan bir kişi bulundu.


Kişinin üzerinde 50 adet 5.45 kalibrelik mermi ve onlara ait iki adet kılıf, (Olay yerinde beş adet mermi kovanı) iki adet el bombası ve sırt çantası bulunuyordu.


Laurens Kogoniya, yaralı olarak yakalanan zanlının sorgusu sonrasında – “Guldripsh Bölgesi Uarcha Köyü 1959 doğumlu ve son zamanlarda Gürcistan’ın Zugdidi Bölgesi İngiri köyünde yaşayan Malhaz Rurua Levanovich olduğu anlaşıldı. 1980 yılında adam öldürmeden dolayı 10 yıl Gürcistan’da cezaevinde bulundu. Mahlaz Rurua, kendisinin dışında üç kişi ile birlikte beş gün önce Abhazya – Gürcistan sınırını yasa dışı yollardan geçtiler ve bölgede ki otobüs ve taksilerde bulunan insanların mal ve paralarını gasp ettiler. Zanlının tıbbi bakımı yapılmaktadır. Ayrıca diğer üç zanlının aranma işlemleri de sürmektedir” açıklamasında bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info            


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.