RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mart 2012, Salı 12:56:16 tarihnde eklendi. 865 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Büyükelçiden Açıklama

SEMYON GRİGORYEV “DEVLET BAŞKANLIĞI ÖZEL TEMSİLCİSİ’NİN ATANMASI ABHAZYA İLE OLAN İLİŞKİLERE ARTAN ÖNEMİN MESAJIDIR”
Rus Büyükelçiden Açıklama 20/03/2012. Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Semyon Grigoryev, Abhazya Devlet Televizyonu’na Aleksandr Tkachov’un Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Özel Temsilcisi olarak atanmasını yorumladı.


Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti’nde ki Tam yetkili Temsilcisi Semyon Grigoryev “Aleksandr Tkachov’un Devlet Başkanlığı Abhazya Özel Temsilcisi olarak atanması bizzat devlet başkanının Abhazya ile olan ilişkilerin geliştirilmesine vermiş olduğu önemi göstermektedir” dedi.


Semyon Girgoryev “Aleksandr Tkachov’un atanması bir tesadüf değildir. Onun katılımları ile Abhazya – Rusya ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik katkıları olmuştur. Bilindiği üzere en son örneği olan Gagra 2 No.lu Ortaokul’un onarımı dahil olmak üzere bir çok yardımda bulunmuştur. Bana göre o iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine önemli katkılarda bulunacaktır” dedi.


Semyon Grigoryev “Devlet Başkanlığı Özel Temsilciliği ne anlama geliyor, Rusya Federasyonu’nun çeşitli bakanlıkları ve kuruluşları, Dışişleri Bakanlığı ve Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ile birlikte Abhazya’nın gelişme planına ciddi katkı sağlayacak, yakında çalışmalar ile ilgili tüm kararların alınarak yürürlüğe gireceğine inanıyorum. Bütün bunların, tekrarlardan kaçınılarak bir bütünlük şeması içerisinde birlikte çalışarak yerine getrileceğinden eminim” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info          
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.