RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mart 2012, Cumartesi 09:33:06 tarihnde eklendi. 1082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni Adler Sınır Kapısı

SOCHİ – ABHAZYA SINIR KAPISINDA YENİ ARAÇ GİRİŞ KAPISI ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Yeni Adler Sınır Kapısı 17/03/2012. /ITAR-TASS/  ITAR-TASS Muhabirinin Rusya Federal Güvenlik Servisi Karadeniz – Azak Denizi Sahil Güvenlik Birimi Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, Sochi ile Abhazya arasında bulunan “Adler” sınır kapısında 16 Mart Cuma günü’nden itibaren yeni araç giriş kapısı çalışmaya başladı. Yeni sınır kapısında giriş – çıkış yapacak olan araçların türlerine göre her biri için giriş –çıkış yapmaları ve evraklarının inceleme işlemlerinin hızlandırılması için farklı şeritler oluşturuldu.


Adler Sınırı’nda oluşturulan yeni sınır kontrol kapısında araç sürücülerinin pasaport kontrol işlemlerinin düzenlenmesi için 26 kontrol noktası oluşturuldu. Bu sistem eskisine göre altı kat arttırılmış oldu.


Sınır Kontrol Yetkilileri “Son beş altı yıl içerisinde sınırdan giriş çıkışların yoğunlaşması nedeni ile eski köprü işlevini yitirmişti. Özellikle yaz aylarında uzun kuyruklar oluşuyor ve araçların giriş çıkışlarında ciddi sıkıntılar yaşanıyordu. Günde en az 12 bin insan ve iki binden az olmamak koşulu ile araç giriş çıkışı oluyor ve uzun kuyruklar oluşyordu. Yeni terminalde bütün modern gereksinimlerin karşılanması için her türlü koşul düzenlemesi yapılmıştır. Psou Nehri üzerinde bulunan eski köprü sadece yaya giriş – çıkışı için kullanılacaktır” açıklamasında bulundular.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.