RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mart 2012, Çarşamba 15:12:31 tarihnde eklendi. 884 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lavrov’dan Abhazya’ya Destek

SERGEY LAVROV “ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’NIN BAĞIMSIZLIKLARINI TANIYAN ÜLKELERİN ÇOĞALMASI, SAAKAŞVİLİ’NİN MACERA HEVESİNİ DURDURMAZ”
Lavrov’dan Abhazya’ya Destek 14/03/2012. REGNUM Haber Ajansı tarafından yayınlanan habere göre, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 14 Mart’ta DUMA Meclisinde bazı milletvekillerinin Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıkları konusundaki sorularına verdiği yanıtta “Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarını tanıyan ülkelerin sayısının artmasının Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin yeni macera arama hevesinden vazgeçireceğini sanmıyorum. Ortaklarımız ile bağımsızlık konularını görüşüyoruz, onların dış politika uygulamaları konusunda planları bulunuyor” açıklamasında bulundu.


Sergey Lavrov “Bizler, onların uluslar arası uğraşılarını arttırmaları ve yabancı kuruluşlar ile bağlantılarını genişletmeleri için aktif bir biçimde destek veriyoruz. Bizler tek başımıza, hiç kimseyi, hiçbir biçimde Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarının tanımaları için ikna etmeye çalışmıyoruz. Rusya olarak taraflar arasında yapmış olduğumuz anlaşmaların başarılı bir biçimde uygulanması için çalışıyoruz. Onlar da zaten imzalandı. Bizler bu süreci destekliyoruz, ancak egemen devletlerin kararlarına karışmak gibi bir çözüm önerimiz olamaz” dedi.


Sergey Lavrov “Bağımsızlıkların tanınmasının sayısının artması, Gürcistan devlet başkanının iltihaplanmış beyninde yeni macera heveslerine yeltenmesine engel olmada hiçbir etki yaratmayacaktır” vurgulamasında bulundu.        

 

Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1509612.html#ixzz1p5hNaOhJ


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.