RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Mart 2012, Cumartesi 18:43:41 tarihnde eklendi. 877 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Parlamento Seçimi Sona Erdi

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE DÜZENLENEN PARLAMENTO SEÇİMİNDE OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ.
Parlamento Seçimi Sona Erdi 10/03/2012. Suhum. MSİ 20:00 /ITAR-TASS/ Valery Zhukov, Anjela Kuchuberiya. Abhazya Cumhuriyeti’nde düzenlenen parlamento seçiminde oy verme işelemi MSİ 20:00’da sona erdi. Abhazya Cumhuriyeti’nin 35 Bölgesinde bulunan 174 Seçmen sandığı kapatıldı.


Abhazya Cumhuriyeti Emniyet güçleri tarafından yapılan açıklamaya göre, seçim sırasında her hangi bir ihlal olyaı yaşanmadı ve seçmenler oylarını sakin bir ortam içerisinde kullandı.


9 Ülkeden yaklaşık olarak 50 kişi olarak bulunan uluslar arası seçim gözlemcisi tarafından herhangi bir seçim ihlali gözlenmediği açıklandı. Gözlemciler, seçimlerin güçlü bir seçim organizasyonu ve demokratik bir ortam içerisinde, geniş bir katılım ile gerçekleştiğini belirttiler.


Seçmen sayısı 149.622 olarak belirtildi. Gün boyunca Merkez Seçim Komisyonu tarafından hazırlanan seçim bilgilendirme merkezinde seçim işlemi sorumluları ve görevlileri tarafından bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Bilgi merkezinde bulunan monitörlerden gün boyunca seçmen sandıklarının bulunduğu salonların canlı görüntüleri yayınlanarak oy verme işlemleri gözlemlenebildi. (Abhazya Cumhuriyeti Devlet Televizyonu Apsua.tv Özel Seçim Programı yayını yaptı – Abhazyam.com)


Abhazya Merkez Seçim Kurulu 11 Mart Pazar günü MSİ 12:00’de ön seçim sonuçlarını duyuracak.

 

Kaynak: http://www.itar-tass.com/c1/362797.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.