RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Mart 2012, Cuma 12:29:29 tarihnde eklendi. 705 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DUMA 2008’de Abhazya Tanınsın Dedi

SERGEY NARYSHKİN “ABHAZYA’DA Kİ SEÇİMLERİN ŞEFFAF VE RAHAT BİR ORTAMDA OLACAĞINI UMUYORUM”
DUMA 2008’de Abhazya Tanınsın Dedi 09/03/2012. ITAR-TASS - DUMA Meclisi Başkanı Sergey Naryshkin 9 Mart Cuma günü, Abhazya Cumhuriyeti’nde 10 Mart’ta yapılacak olan Parlamento Seçimleri hakkında yaptığı açıklamada “Seçimlerin devlet yapılanmasının oluşumuna ve güçlenmesine katkıda bulunacağını, istikrarı sağlayacağını, Rusya ve Abhazya arasındaki ilişkilerin kapsamlı bir işbirliği içinde gelişimine katkı vereceğini umuyorum” dedi.


Rusya Federasyonu DUMA Meclisi Abhazya Cumhuriyeti’nde yapılacak olan parlamento seçimlerine gözlemci sıfatında bir heyet gönderiyor.


Sergey Naryshkin ITAR-TASS Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “10 Mart’ta Abhazya Cumhuriyeti’nde yapılacak olan parlamento seçimlerinin şeffaf ve barışçıl bir ortam içerisinde geçeceğini umuyorum. Gözlem heyetimiz içerisinde DUMA Meclisinde bulunan farklı siyasi partilere mensup milletvekilleri bulunuyor” dedi.


Sergey Naryshkin “Rusya ve Abhazya arasındaki ilişkiler dinamik bir biçimde gelişme gösteriyor. Zaman içerisinde parlamentolar arasında karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi ile ilgili birçok anlaşma onaylandı. Anlaşmaların temelini karşılıklı dostluk, işbirliği ve yardımlaşma oluşturuyor” diyerek gelişmelere dikkat çekti.


Sergey Naryshkin “2008 yılında Rusya Devleti DUMA Meclisi bütün farklı siyasi partilerin oy birliği ile Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarının tanınmasını kararını alarak Devlet Başkanı’na tanınmanın yapılması için çağrıda bulunmuştur” hatırlatmasında bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.