RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Şubat 2012, Çarşamba 13:38:12 tarihnde eklendi. 1124 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Gençliği Ayakta

ABHAZYA GENÇLİĞİ, SUHUM VE OÇAMÇIRA’DA ANKVAB’A YAPILAN SALDIRIYI PROTESTO EDİYOR.
Abhaz Gençliği Ayakta 22/02/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’a bugün düzenlenen suikast girişimi Abhazya Gençliği tarafından mitingler ile protesto ediliyor.


Abhazya gençlik Örgütleri tarafından Suhum’da yapılacak olan protesto mitingi MSİ - 15:00’de (TSİ13:00) düzenleniyor.


Oçamçıra’da da saat MSİ 17:00’de (TSİ 15:00) protesto mitingi düzenleniyor


Kaynak: www.apsnypress.info   
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Esen Zafer - Katillerin izi mutlaka sürülmeli
İsmet beyin sözlerine canı gönülden katılıyorum. Bu alçakça saldırılar ilk değil ve umalımki son olsun. İster içerden ister dışardan kaynaklansın böyle bir durumda bir iç saldırı hesabını akla getiriyor olmak dahi bizler açısından en berbat durumdur. Sayın Ankvab'a yapılan saldırı Abhaz halkına yapılmıştır. Mutlaka izleri sürülmeli ve yakalanarak teşhir edilmelidirler. Öldürülenlere başsağlığı yaralılara acil şifalar ve sevgili Başkanımıza ve halkımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Ismet - Yuzyillardir devlet olamamamizin paramparca olusumuzun sebebi
Lanet olsun istikrari sabote edenlere, lanet olsun, bu guzelim ulkeyi kana bulayanlara, lanet olsun bu ulkeyle ugrasanlara, lanet olsun pisliklere, lanet olsun genetigi pislige bulasanlara. Ve iste asirlardir dogru durust devlet olamayisimizin sebebi. Kalikinmayla ugrasmamisi, gelismeyle ugrasmamisiz, ileme ve iyilesmeyle ugrasmamisiz hep birbirimizle ugrasmamisiz. Turkiyede bile 20 hanelik Abaza koylerinin yarisi birbiriyle konusmuyor, hasim yada kus. Bu nasil birsey. Abhaz sosyologlar cok ciddi teoriler uretmeli ve bu tolumun gelismesi saglanmalidir. Sn Ankvab'a buyuk gecmsi olsun, korumasinin ailesinin basi saglolsun. Bu suikast oldu artik, ama tek dilegim Insallah Abhazyanin kendi icinden kaynaklanmiyordur. Guzelim ulkemiz herseye ragmen aydinlik ve huzurlu gunlere kavusacaktir. Abhazya Devleti daha proaktif olmalidir, her tarafimiz dusman kayniyor.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.