RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Şubat 2012, Cumartesi 00:02:44 tarihnde eklendi. 2073 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Turizm İnternet Sitesi

ABHAZYA DEVLETİ RESMİ TURİZM İNTERNET SİTESİ www.abkhazia.travel/en/ 2. YILINI DOLDURDU.
Abhazya Turizm İnternet Sitesi 18/02/2012. Abhazya Cumhuriyeti Resmi Turizm İnternet Sitesi, Abhazya Devlet Komitesi tarafından bundan iki yıl önce 17 Şubat 2010 tarihinde kuruldu.


Abhazya Devlet Turizm Sitesi olan,  www.abkhazia.travel/en/ İnternet sitesinde Abhazya Cumhuriyeti Haritası, Abhazya Resimleri, Ritsa Gölü, Gagra, Pitsunda gibi tatil bölgelerinin resimleri bulunuyor. İnternet sitesi, 135 ülkeden 300.000 bin kişinin üzerinde insan tarafından izlendi. İnternet sitesinde makaleler, fotoğraflar ve haritaların dahil olduğu 900 sayfa bulunuyor.


Facebook sosyal Ağı,  www.facebook.com/AbkhaziaTravel olarak da Abhazya'nın turizm bölgeleri hakkında ingilizce mesaj veriliyor.


Abhazya Turizm İnternet Sayfası'nda ayrıca, fotoğraf sanatçısı Tengiz Tarba'nın Dağ Manzarası fotoğraflarını görebiliriz. Ayrıca haritalama ve yol rotaları eklenecek.


Abhazya Devleti Resmi Turizm İnternet Sitesi'nde yeni bir bölüm açılarak, rezervler, Ekoturizm, Antılar ve Abhaz sofrası hakkında bilgiler bölümü eklendi. Sitenin geliştirilme aşamasında kategori Tanıtma Müşavirliği, makaleler, turist bilgilendirme, konaklama, restoran, turistlerin yerleşim noktaları, folklor, kültür vb konular da eklenecek.  http://abkhazia.travel/news/473.html


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.