RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 18:24:34 tarihnde eklendi. 684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

K. Kafkasya STK'larından çağrı

K. KAFKASYA STK.LARI; DUMA'YA "ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI TANIYIN" ÇAĞRISI YAPTI
K. Kafkasya STK'larından çağrı 12/03/2008. kuzey Kafkasya sivil Toplum Kuruluşları çağrı mesajlarında "bizler, Kuzey Kafkasya Sivil Toplum Kuruluşları ve Ulusal hareketleri olarak Abhazya ve Güney Osetya Parlamentolarının almış oldukları "Bağımsızlık kararlarını" destekliyoruz ve Kuzey Kafkasya toplumu olarak Rusya Federasyonu Alt Meclisi DUMA'ya 15 yıldır de-fakto olarak bağımsızlıklarını sürdüren Abhazya ve güney osetya'nın bağımsızlıklarının tanınması çağrısını yapıyoruz" açıklaması yapıldı.

Çağrı mesajında "sorunun çözümünün uzaması kafkasya bölgesinde yeni sıcak noktaların oluşmasına yol açacaktır ve tahmin edilemeyecek sorunlar oluşabilecektir. Rusya'nın bölgede var olan jeopolitik konumunu güç ile bozmaya çalışıyorlar" hatırlatması yapıldı.

çağrı mesajında "Abhazya ve Güney osetya'nın bağımsızlıklarının tanınması, Rusya'nın güney sınır bölgesinde istikrar oluşturur ve jeopolitik ilgi alanına uyum sağlar. Kuzey Kafkasya Halkları, DUMA'nın mesajlarına olumlu yanıt vereceğini ümit ediyor, verecekleri evet yanıtının Rusya Federasyonu'nda güven ve istikrar sağlayacağına inanıyorlar" vurgulaması yapıldı.

Çağrı Mesajına İmza Veren Kuruluşlar:

Kuzey Kafkasya STK Koordinasyon Birlik Başkanı: S. BELLAEV; Abazin Halkı STK Ortak Başkanı: U. EVGAMUKOV; Balkar Halkı Adına: M. GAZAEV; Dağıstan Halkı Adına: G. ALİMİRZAEV; Yahudi Halkı Adına: B. ŞUBAEV; İnguş Halkı Adına: H.M. ATİGOV; Kabardey Halkı Adına: M. HAFİTZE; Karaçay Halkı Adına: A. KATÇİEV; Bölge Organizasyonu "RUS" Adına: H. HOHLAÇEV; Nogay Halkı Adına: A. SANGELEBAEV; Rus Halkları Meclisi "VEÇE" Adına: A. KANUNNİKOV; Kuzey Osetya Halkı adına: K. HETAGUROV; Güney Osetya Halkı Adına: K. ÇELEHSATI; Terskov Kazakları Askeri Birliği Adına: M. İNKAVTSEV; Çerkesk Halkları Adına: V. KURNOV; Çeçen Halkı Adına: V. DUTAEV.

Aşağıda Ulusal Sivil Toplum Kuruluşlarının Diaspora Temsicilerinin İmzaları Bulunuyor:

Azerbaycan STK Temsilcisi: A. DADAŞEV; Ermenistan STK Temsilcisi: J. İONİSYAN; Beyaz Rusya STK Temsilcisi: P. SİDORUK; Gürcistan STK Temsilcisi: G. LOBJANİDZE; Tataristan STK Temsilcisi: D. KOJAEV; Ukrayna STK Temsilcisi: S. HARENKO.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.