RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Şubat 2012, Çarşamba 10:04:02 tarihnde eklendi. 853 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Göçmen Bürosu Çalışmaları

ABHAZYA CUMHURİYETİ GÖÇMEN BÜROSU ÇALIŞMALARI ASKIYA ALINDI.
Göçmen Bürosu Çalışmaları 15/02/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab tarafından imzalanan kararname ile Abhazya Devlet Göçmen Bürosu çalışmaları askıya alındı.


Aleksandr Ankvab tarafından alınan kararda gerekçe "Abhazya'da yabancı işçi çalıştıran işverenlerin, Göçmen Bürosu'nda yabancı işçilerini istihdam edilmesi ile ilgili ihlallerin yapıldığı hakkındaki şikayetleri göz önüne alınmıştır" olarak gösterildi.


Kararnamede Devlet Göçmen Bürosu'nda görev yapanların çalışmalarını soruşturmak için bir 'Soruşturma Komisyonu' kurulacağı belirtildi. Komisyon Başkanlığını, Abhazya Devlet Başkanlığı İdaresi 1. Başkan Yardımcısı Dimitri Şamba yürütecek. Komisyon iki haftalık soruşturmadan sonra konu hakkındaki raporunu açıklayacak. 


Aynı kararname, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Göç Servisi personeli doğrulamak için bir komisyon.Komisyon Dmitri Şamba, Abhazya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İdaresi Birinci Başkan Yardımcısı tarafından yönetilmektedir. Komisyon, denetim için kendi tekliflerini iki hafta istedi.


Kaynak:http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1499226.html#ixzz1mR0Xwc44


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.