RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Şubat 2012, Çarşamba 16:07:30 tarihnde eklendi. 869 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova 2012 Satranç Şampiyonası

ABHAZYA CUMHURİYETİ SATRANÇ SPORCULARI, YUNANİSTAN'A DAVET ALDILAR.
Moskova 2012 Satranç Şampiyonası 08/02/2012. Abhazya Cumhuriyeti Satranç Federasyonu Başkanı Konstantin Tujba, apsnypress Haber ajansı'na yaptığı açıklamada "27 Ocak- 6 Şubat 2012 tarihleri arasında Moskova'da dünyanın en güçlü satranç turnuvalarından birisi olan "Москва ОПЕН 2012" düzenlendi. Turnuvaya Hindistan, ABD, Çin, İngiltere ve diğer ülkelerden 1500'ün üzerinde satranç oyuncusu katıldı. Abhazya Cumhuriyeti'ni 5 Genç Sporcumuz (12 Yaş) temsil etti" dedi.


Konstantin Tujba "Bizler böyle güçlü bir turnuvaya üçüncü kezz katıldık. Turnuva Rusya Ulusal Devlet Üniversitesi'nin muhteşem salonlarında gerçekleştirildi. Festival'e katılmamızda FİDE Başkanı Kirsan Ilyumzhinov ve arkadaşım eski dünya şampiyonu Anatoly Karpov destek oldu ve sporcularımızı tebrik ettiler. Katılımcıların yaklaşık yarısı öğrencilerden oluşuyordu. Bu katılımcıların bir çoğu düzenli olarak ululslararası festivallere katılıyor ve üst derecelere tırmanıyorlar. Bu festivalde bizim katılımcılarımız olan 'Muhteşem Beli' üstün başarı elde ettiler"


Konstantin Tujba "Suhumlu Aslan Pilia ve Gagra'lı Daniel Gasparyan 9 tur geçerek 5 Puan elde ettiler. Ayrıca Gagra'lı Sabina Bartsız ve Levon Çilingaryan ve Suhum'lu Rolan Bigvava, zafere ulaşmak için başarı gösterdiler. Turnuva düzenleyicileri Abhaz ekibinin başarısını övdüler ve Haziran'da Yunanistan'da öğrenciler arasında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına davet ettiler" dedi.


Abhazya Cumhuriyeti Satranç Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre 25 - 26 Şubat 2012 Tarihleri arasında A. Karpov Satranç Okulu'nda "Suhum Kupası" Turnuvası düzenlenecek.


Kaynak: www.apsnypress.info   


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.