RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Şubat 2012, Salı 09:54:01 tarihnde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mini Futbol Sahaları

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE 2012 YILINDA 50 MİNİ FUTBOL SAHASI İNŞA EDİLMESİ PLANLANIYOR
Mini Futbol Sahaları 07/02/2012. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı aleksandr Ankvab 6 Şubat Pazartesi günü, spor tesisleri kurumu ve suni çim ürteiminde uzman olan "Optilon" (Moskova Bölgesi Şatura Şehri) Şirketi Genel Müdürü Aleksandr Prozorov ve Volgograd Şehri "Fortis" Şirketi Temsilcileri ile görüşmelerde bulundu.


Abhazya Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Komitesi tarafından bu yıl ülke içerisinde 50 mini futbol sahası ve futbol sahaları inşa edilmesi planlanmaktadır. Bu çalışmaların yaşama geçirilmesi için ilgili şirketler ile görüşmeler sürdürülmektedir.


"Optilon" Şirketi Genel Müdürü Aleksandr Prozorov "Şirketimiz Uluslararası Futbol Federasyonu Standartlarına ve 2 No.lu FİFA Sertifikası sahibi bulunmaktadır. Şirketimiz, Rusya'nın birçok şehrinde stadyumlar için suni çim üretmiştir ve bugün Rusya Premier Futbol ligi bu stadyumlarda yapılmaktadır" dedi.


Aleksandr Ankvab, "Optilon" ve "Fortis" şirketi yöneticilerine mini futbol ve stadyum projelerini görmek istediğini belirterek "Bizler sizlerin ve diğer şirketlerin projelerini inceleyeceğiz ve çevre ile en uyumlu olanlarını seçeceğiz" açıklamasında bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.