RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Ocak 2012, Cumartesi 13:02:27 tarihnde eklendi. 1735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adler Sınır Kapısı

RUSYA, ABHAZYA İLE SINIR GÜMRÜK KAPISI OLAN "ADLER"DE KAPASİTEYİ ARTTIRIYOR
Adler Sınır Kapısı 14/01/2012. REGNUM Haber Ajansı'nın Sochi Gümrük Servisi Basın Bürosu'^ndan aldığı bilgiye göre - Rus - Abhaz Gümrük Sınır Kapısı olan Adler'den Şubat 2012 itibarı ile yeni çok giriş - çıkışlı sistemin açılışı yapılacak.


Psou nehri üzerinde bulunan köprüde dört giriş çıkış noktası bulunan Adler Gümrük Sınır Kapısında her zaman için sorun yaşanıyordu, sınırın her iki yönünde yıllar geçtikçe yolcu ve araç giriş çıkışındaki günlük yoğunluk artış gösteriyor.


Sochi Gümrüğpü Basın servisi açıklamasında "Bugün için Adler Gümrük sınır kapısında ki araç  ve insan geçişlerinde ciddi bir tıkanmak yaşanmaktadır. Sınır kapısından günlük araç giriş - çıkışı 650 ile sınırlı olmasına rağmen bunun 3-4 katı kapasite ile karşılaşılıyor. Bu günde 3300 aracın giriş çıkış yaptığı anlamına geliyor. İnsan taşımacılığında ise 36.500 kişi ve bu da dakikada 30 - 40 kişi anlamına geliyor" vurgulamasında bulunuldu.


Sochi Gümrük Yetkilileri "Yük taşımacılığının izlenmesi ve artan personelin çalışma koşullarının da yrenileştirilmesi amacı ile çift giriş - çıkışlı araç kontrol sistemi yaratılıyor. Bu sayede sistem temel bir değikliği uğrayacaktır. Adler Sınır Kapısının bulunduğu Psou Nehri üzerinde araçların çift giriş - çıkışının sağlanabileceği ve yayalarında yararlanabileceği köprü inşaatı sürmektedir. Günlük 2.000 aracın giriş - çıkış yapabileceği bir kapasiteya sahip olacak olan yeni sınır kapısının bölgede rahatlama yapacağı hesaplanmıştır ( Günlük geçişler: Yük kamyonu - 150, küçük Araç - 1.250; otobüs - 100, yaya - 28.000'e kadar)" açıklamasında bulundular.

     

MAPP en önemli özelliği, iki ayrı cephede araç ve yaya akışı bir bölümüdür. Hareket devletlerin yeni şemasını yolcu karmaşık genelinde ve yaya koridoru ötesinde ayrı bir yaya köprüsü ile seyahat eden yolcular akışını. Nakliye (kamyon, otomobil, otobüs) türüne göre ve ardından araç kontrol denetim noktası dışında otoyola çıkmak üç alanda, ayrılmıştır kontrol noktasında belirlenen bölge de araba yönelerek araç akışı.


Kaynak:  http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1488025.html#ixzz1jPt6R11o
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.