RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Ocak 2012, Cuma 16:51:28 tarihnde eklendi. 1845 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ağustos 2008 Filmi

JANİK FAYZİEV'İN ŞUBAT 2012'DE GÜNEY OSETYA SAVAŞI İLE İLGİLİ OLARAK "AĞUSTOS'UN SEKİZİ" İSİMLİ FİLMİ VİZYONA GİRİYOR.
Ağustos 2008 Filmi 13/01/2012. Şubat 'ın 21'inde Janik Fayziev'in "Ağustos'un Sekizi" isimli uzun metrajlı filmi vizyona giriyor. Film, ana tema olarak  Ağustos 2008'de Güney Osetya'da nelerin olup bittiğini değerlendiriyor ve sosyal gelişmelere değiniyor. Görüntüler gerçeklere dayanan trajik yaşamları konu olarak alıyor.


"Ağustos'un Sekizi" film çekimleri Haziran 2011'de Abhazya Cumhuriyeti Oçamçıra Bölgesi Çlou Köyünde yapıldı. 


"Ağustos'un Sekizi" filminin konusunun ana kahramanı, yakın zaman içerisinde eşinden ayrılan Moskova'lı Kseniya (Svetlana İvaonva) yaşamına yeni bir düzen kurabilmek için yedi yaşındaki oğlu Artyom'u Tsinval'e babasının yanına gönderir. Ancak daha sonra savaş başlar ve Kseniya oğlunu kurtarmak için Tsinval'e koşar. Filmde Svetlana İvanova'ya Maksim Matveev, Yegor Beroev, Aleksei Guskov eşlik ediyorlar.


"Ağustos'un Sekizi" Filminide ilginç bir gerçek yaşandı, filmde sportmen atlet Hasan Baroev'de oynadı. Baroev, filmde Goşe Kutsenko ve Svetlana İvanova ile birlikte önemli rolerden birisi olan İlya adında bir askeri canlandırıyor.  Filmin rejisörü Janik Fayziev "Goşe Kutsenko, filmde kendi yaşadıklarını oynadı. o 2008 yılında savaşın hemen öncesinde Vladikavkas'da ve sıcak nkotalarda bulundu, mültexi kampında insanlara psikolojik destek vererek bir psikolog olduğunu kanıtladı" dedi.


Konunun ayrıntıları için baknz: http://www.rsonews.org/ru/news/20120112/05262.html


Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.