RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Aralık 2011, Cuma 15:52:15 tarihnde eklendi. 1139 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Suriye'li Abhazlar İçin Hazır

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI - SURİYE'DE YAŞAYAN ABHAZLAR, ABHAZ HALKI'NIN BİR PARÇASIDIR.
Abhazya, Suriye'li Abhazlar İçin Hazır 30/12/2011. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Abhazya Cumhuriyeti, Suriye'de yaşayan Abhaz Diasporası insanlarının tarihsel ana vatanlarına dönüşlerini kolaylaştırmak için hazırdır" açıklaması yapıldı.


Abhazya Dışişleri Bakanlığı Açıklaması "Abhazya Cumhuriyeti olarak Suriye Arap Cumhuriyeti'nde yaşanan siyasi krizi endişe ile izlemekteyiz. Abhazya'ya Cumhuriyeti Dışişleri bakanlığı olarak özellikle, vatandaşlarımızın kaderleri bizleri ilgilendirmektedir.


Suriye'de yaşayan Abhazlar, Abhaz Halkı'nın bir parçasıdır. Suriye'de yaşanan olayların karmaşıklığı göz önüne alındığında kardeşlerimizin karşı karşıya kalabilecekleri sorunlara kayıtsız kalınamaz.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı olarak, Abhazya Devleti Geriye Dönüş Komitesi ve devletin diğer organları ile işbirliği içerisinde Suriye'de bulunan Abhaz Diasporasından tarihsel ana vatanlarına dönmek isteyen vatandaşlarımızın gelişlerini koordine etmeye hazırız "


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.