RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Aralık 2011, Salı 10:26:49 tarihnde eklendi. 1127 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Mandalinası'nda Azalma

ABHAZYA'DAN RUSYA'YA GÖNDERİLEN MANDALİNA YARI YARIYA AZALDI
Abhaz Mandalinası'nda Azalma 27/12/2011. Abhazya Cumhuriyeti Tarım Bakanı Beslan Djopua " 2011 yılındaAbhazya'dan Rusya'ya ihraç edilen mandalina sayısında düşüş yaşanıyor" açıklamasında bulundu.


Beslan Djopua "Bu yıl Abhazya'dan Rusya'ya 7 Binden biraz fazla narenciye ürünü ihraç edildi, bu tutar geçen yılki ihracatımızdan 154 Bin ton düşük bulunuyor. Bunun nedeni mandalinalar olgunlaşmadan havada yaşanan don olayı. bu rekolteyi düşürdü. Bu yıl Rusya'ya yapılacak olan mandalina ihracatı 10 Bin tonu geçemeyecektir. tüm ülkede yıl içerisinde 22 Bin ton dan az mandalina hasatı bekliyoruz" dedi.


Kaynak:http://abhaz-uzel.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=1117:abkhaziya-sokratila-postavki-mandarinov-v-rossiyu&catid=77&Itemid=294
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Dogan - Tarım çeşitlendirmesi şart
Rusya, tarım ürünler için çok büyük pazar, AB ve Türkiye bu pazarı domine etmiş durumda, sadece Antalya bölgesinden yüz milyonlarca dolarlık ürün alıyor Rusya. Doğru politikalarla abhazya Rusya'nın "düşmanlarına" olan bu bağımlılığını azaltmada yardımcı olabilir, bu işten de yüksek gelir elde edebilir. Mandalina iyi güzel de, domatesin 10'da biri fiyata. Hükümet gerekli çalışmaları yapıp, gerekirse diasporadan yetişmiş kişleri bulup bu işi gerçekleştirmeli.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.