RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Aralık 2011, Cumartesi 00:06:01 tarihnde eklendi. 955 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

San - Marino’dan Ziyaret Var

SAN - MARİNO, ABHAZYA İLE İLETİŞİM KURUYOR
San - Marino’dan Ziyaret Var 24/12/2011. San - Marino Cumhuriyeti’nden Abhazya’ya ziyaretçiler geldi. 23 Aralık Cuma günü Abhazya Başbakanı Leonid Lakerbaya Urbino (İtalya) Üniversitesi Profesörü Maori Murge ve “Abhazya – İtalya” Dayanışma Derneği Temsilcisi Giorgio Lorenzi ile bir araya geldi.


Mauri Murge, Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı’na San - Marino Cumhuriyeti Kral Naibi, Devlet Başkanı  Gabriele Gatti’nin mektubunu iletti. San - Marino Devlet Başkanı, mektubunda Abhazya ve San – Marino arasında gelecekte toplumsal ilişkilerin oluşumu ve gelişimi ile birlikte ticari ve ekonomik ilişkilerinde gelişeceğini umduuğunu belirtti. (Apsnypress)


Mauri Murge “İtalya’da ki politik çevrelerde Abhazya’ya karşı çok büyük bir ilgi bulunmaktadır. Bugün için İtalya tarafından Abhazya’nın bağımsızlığının tanınması hakkında konuşmak oldukça zor, ancak çeşitli  alanlarına Abhazya halkı ile işbiriliği ve bağlantıların kurulması bu konudaki gelişimede katkıda bulunacaktır” sapramasında bulundu. 


Lreonid Lakerbaya, Abhazya’nın hemen bağımsızlığının tanınmasını beklemediğini belirterek “Bugünbkü koşulda, bir kaç ülke bizim bağımsızlığımızı tanıdı ve birinci olarak bizim stratejik ortağımız olan Rusya Federasyonu tarafından tanındık. Bizim için – huzur çok ömnemlidir, bundan dolayıdır ki bizim ,ç,n uzun yıllar huzur ortamı yaşanmamıştı. San – Marino Cumhuriyeti ile işbirliği ve bağlantılarımızın oluşturulması yönünde umutluyuz” dedi.   


Kaynak:http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1483230.html#ixzz1hNsQwZB6


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.