RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Aralık 2011, Salı 23:10:32 tarihnde eklendi. 777 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Yeni Yıla Hazırlanıyor

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE OKULLAR YENİ YILA HAZIRLANIYOR
Abhazya Yeni Yıla Hazırlanıyor 20/12/2011. Abhazya Cumhuriyeti'nde bulunan tüm okullarda ve çocuk yuvalarında Yılbaşı günü, karnaval ve yeni yıl gösterileri ile kutlanacak.


Suhum Şehir Yönetimi tarafından yoksul aile çocukları için, yılbaşı eğlencelerine katılmaları için 1200 bilet satın alındı. Abhaz ve Rus dram Tiyatroları oyuncuları, çocuklar için heyecanlı oyunlar, gösteriler ve hediyeler hazırladılar. Gösteriler Abhaz Devlet Flarmoni ve ayrıca Muhacır Sahili Meydanında hazırlanacak olan sahnede sunulacak.


Suhum'da 28 Aralık günü, Belediye binası önünde bulunan dana yılbaşı ağacı çocuklar için süslenecek. Ana yılbaşı ağacı, 18 metre yüksekliğinde ve rus Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlandı. Yeni yıl kutlamalarında Noel Baba ve Küçük Kar Kızı'da çocuklar tarafından hazırlanan hediye, şeker ve çeşitli hediyeler verecekler.

,
Suhum Şehir Yönetimi, Yeni yıla ayrıca tüm Suhum Okullarındaki öğretmenler in katılacağı geleneksel "Eğlenceli Başlangıç" töreni düzenlenecektir. Öğretmenler arasındaki yarışmalar, 2. Nolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılacak ve kazananlara ödülleri verilecektir.


Kaynak: www.apsnypress.info       
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.