RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Aralık 2011, Salı 10:40:21 tarihnde eklendi. 798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Üslerinde Eğitim Çalışmaları

ABHAZYA'DAKİ RUS ASKERİ ÜSLERİNE KESKİN NİŞANCILAR, ROKET ATAR KULLANICILARI YERLEŞTİRİLDİ.
Rus Üslerinde Eğitim Çalışmaları 20/12/2011. Rusya Federasyonu Ordusu Güney Askeri Komutanlığı Basın Bürosu'ndan A. İgnatievtarafından verilen bilgiye göre, Rusya Ordusu'nun Güney Bölge Askeri Komutanlığına bağlı 7. Eğitim Bölümünden, Abhazya Cumhuriyeti'nde bulunan askeri üslerine keskin nişancı, yakın taaruz silahları (RPG - 7 Seyyar Roketatar, AGS - 17 Otomatik Roketatar Sistemi) konusunda uzman yüzden fazla askeri görevli katıldı.


Askeri Uzmanların Görevleri - İlk etapta komutan ve yardımcılığı görevinde bulunacak olan subay adaylarının gizli askeri harekat geliştirme, düşman hedeflerinin önme derecesine göre belirlenmesi, gece ve gündüz operasyonlarının yapılması, keşif ve izleme, mesafe ayarlama harekatlarının düzenlenmesi, hedeflerin üstün ateş tesiri altında tutularak yok edilmesi, operasyonlarda kullanılacak olan cihazların - askeri silahların kullanılması, operasyonlarda azami sonuç alma tekniklerinin öğretilmesi çalışmalarını yapmak olacaktır. 


Askeri eğitim sırasında uzmalnlar, eğitim verilecek olan askerlere askeri sialhlar ile mücadele teknikleri, mücadelenin yerinin belirlenmesi ve keskin nişancıların yerleştirlmeieri, el bombası kullanımı ve AGS-17 otomatik roket atar kullanımı, grup ve ikişer kişilik mücadele timnlerinin belirlenmesi ve savaş tekniklerini öğretecekler. 


23 Aralık 2011 tarihine kadar sürecek olan eğitim çalışmalarının son gününde, askeri silahların ve savaş tekniklerinin kontrol ve yönetimi planlarının sınanacağı bir askeri tatbikat yapılacaktır. Askeri tatbikat sonrasında eğitim çalışmalarına katılan askerlerin düzeyleri, uzmanlar tarafından değerlendirilecek ve başarılı olanlar belirlenecektir.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.