RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Aralık 2011, Pazartesi 15:25:49 tarihnde eklendi. 1145 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Psou'ya İki Yeni Köprü

ABHAZYA - RUSYA SINIRI'NA (Psou) ARALIK SONUNA KADAR İKİ YENİ KÖPRÜ İNŞA EDİLİYOR.
Psou'ya İki Yeni Köprü 12/12/2011. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklmaya göre, Aralık ayı sonunda Abhazya - Ruasya Federasyonu Sınır'nda iki yeni köprü devreye girecek. Bugün Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya Devleti Gümrük Komitesi Başkanı Said Tarkil ile konu hakkında yaptığı toplantıda "Vatandaşlar uzun zamandan beri bu geçişi bekliyorlardı. köprüler açıldığında bir çok sorun ortadan kalkacak. ancak, sınır görevlilerinin çalışmalarında bazı sorunlar hızla artış gösterebilecek. Araç ve yay geçişlerinde rahatlama sağlamak için yeni kontrol noktalarının açılması gerekiyor" dedi.


Abhazya Devleti Gümrük Komitesi Başkanı Said Tarkil, devlet başkanına yapılan çalışmalar ve açılış işe ilgili oluşturulan önlemler hakkında bilgi verdi.


Aleksandr Ankvab Yetkililere "Bu yeni köprü araç ve yaya geçişlerinde kolaylık sağlayacak, ancak görevlerini tam olarak yerine götüremiyor. Orada çalışmalar hala sürüyor. Yayalar şimdilik eski köprü üzerinden giriş - çıkış yapacaklar. Bütün araçlar yeni köprü üzerinden giriş çıkış yapacak. Ters yöndeki giriş - çıkışlar köprüler arasında bölünmüş olacak. Bu yüzden ters giriş çıkışlardaki sorunların ortadan kaldırılması için gümrük görevlilerimiz organize çalışmak zorundalar  ve bunun alt yapısının acilen hazırlanması gerekir" emrini verdi.       
 

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.