RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Aralık 2011, Cumartesi 10:27:11 tarihnde eklendi. 1056 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Göçmen Bürosu Çalışmaları

BULAŞICI HASTALIK TAŞIDIKLARI NEDENİ İLE 12 ERMENİSTAN, KIRGIZİSTAN VE ÖZBEKİSTAN VATANDAŞI ABHAZYA’DAN SINIRDIŞI EDİLDİ.
Göçmen Bürosu Çalışmaları 10/12/2011. Abhazya Devleti Göçmen Bürosu (ГМС)  Bugün itibarı ile bulaşıcı hastalık taşıdıkları nedeniyle 12 kişilik Ermenistan, Kırgızistan ve Özbekistan vatandaşını sınır dışı etti. 12 kişi Devlet Göçmen Bürosu  (ГМС) çalışanları eşliğinde otobüs ile Abhazya – Rusya Federasyonu sınır kapısından sınır dışı edildi.


Abhazya Devleti Göçmen Bürosu  (ГМС) Nisan 2011 tarihinde çalışmalarına başladı. Bu süre içerisinde Abhazya’ya Baltık Ülkeleri, Özbekistan, Kırgızistan, Ermenistan, Tacikistan, Kamerun, Kongo, Çin vd. ülkelerden çalışmak amacı ile 5111 kişi giriş yaptı.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Devleti Göçmen Bürosu (ГМС) Hukuk Bölümü Çalışanı Benur Tseyba’dan aldığı bilgiye göre, Abhazya’ya giriş yapan yabancı ülke vatandaşlarından 216 kişi sağlık sorunları nedeni ile sınır dışı edildi. Bunların arasında 16 Gürcistan vatandaşı da bulunuyor. Bunlardan beş kişi yasadışı yollardan giriş yapmaları nedeni ile AC 324 No.lu Ceza Kanununu ihlal etmeleri nedeni ile mahkûm edildiler.


Benur Tseyba “Sınır dışı kararı vererek ülke dışarısına çıkardığımız kişiler eğer uluslar arası bir sağlık organizasyonu tarafından kendilerine hiçbir hastalıklarının bulunmadığını belirten bir belge verilirse kendilerini bir yıl içerisinde yeniden ülkemize kabul etmeye hazırız” dedi.


Abhazya Göç Yasalarını ihlal nedeni ile dönem içerisinde 615 idari dava açıldı. Davalar sonucunda 4 Milyon ruble ceza kesilerek devlet bütçesine katkı sağlanmıştır. Artıca, yasal yollardan yabancı işçi çalıştıran şirketlerin devlete ödemiş olduğu yaklaşık 7 Milyon Rublelik bir bütçe geliri elde edilmiştir.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.