RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Aralık 2011, Perşembe 18:45:55 tarihnde eklendi. 902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yılın Öğrencisi Seçildi

SABİNA KETİYA, ABHAZYA'DA "YILIN ÖĞRENCİSİ" SEÇİLDİ.
Yılın Öğrencisi Seçildi 08/12/2011. Abhazya Devlet Üniversitesi /AGU/ filoloji Fakültesi 5. Sınıf Öğrencisi Sabina Ketiya, "2011 - Yılın En İyi Öğrencisi" seçildi.


Suhum Şehri Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından oluşturulan jüri üyeleri Abhazya Devlet Üniversitesi ve Suhum Enstitüsü öğrencileri arasında 2 - 23 Kasım 2011 tarihleri arasında düzenlenen yarışma sonuçları açıklandı. Başvuru tarihleri arasında öğrenciler serbest konular ve sorulan anket sorularına yanıt verdiler.


Jüri üyeleri en iyi yanıt veren ve konu yazan öğrencilerin eserlerini değerlendirdiler. Jüri üyeleri Sabina Ketiya'yı yılın en iyi öğrencisi olarak ödüllendirdi. jüri üyeleri ayrıca Devlet Üniversitesi 4. Sınıf Öğrencisi Kristina Tarba'yı Abhaz dilinde en iyi eseri yazan kişi olarak değerlendirdi.


Yarışmayı kazananların ödül töreni bugün düzenlendi. Suhum Valisi Alhas Labakhua, tören sırasında yaptığı konuşmada "Bu yarışma artık geleneksel duruma gelmiştir. Ve her zaman katılımcılar artmaktadır. Bence bu yarışma öğrencilerimiz için daha fazla çalışmaları için iyi bir uyarıcı olmuştur. Siz genç devletimizin inşaasını gerçekleştireceksiniz" dedi. 


Suhum valisi ytarışmada başarı kazanan öğrencilere diplomalarını sundu. Yılın en başarılı öğrencisi seçilen Sabina Ketiya2ya internet Tableti  (iPad)ve Krstina Tarba'ya notebook hediye etti.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.