RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 14:33:20 tarihnde eklendi. 816 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Ordusu "sınırlarına

ABHAZYA ORDUSU " SINIRLARINA YAPILACAK OLAN SALDIRILARA KARŞILIK EĞİTİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR"..!
Abhazya Ordusu 29/02/2008. Abhazya Cumhuriyeti Ordusu Silahlı Birlikleri, Topçu ve Uçaksavar İhtiyat kuvvetleri'nin eğitimi çalışmalarına başlıyor. 01 Mart 2008 tarihinde Abhazya Ordusu 2000 kişilik ihtiyat birliğinin eğitim çalışmalarının planlı çalışmalarına başladı. Abhazya Savunma Bakan 1. yardımcısı general Anatoly ZAYTSEV, Abhazya Savunma Bakanı Merab KİŞMARİYA'nın vermiş olduğu ön görev ile çalışmalara pllanlanan tarihten önce başlandı ve ayrıca 500 kişilik ihtiyat birliği daha eğitim çalışmalarına katıldı.

General Anatoly ZAYTSEV'in bildirdiğine göre, Askeri Eğitim çalışmaları, Abhazya'nın Oçamçıra bölgesinde bulunan "Nagualou Poligonu"nda yapılıyor.

General Anatoly ZAYTSEV "birinci ödevimiz, Abhazya sınırlarına girmeye çalışan düşman güçlerine karşılık yapılacak olan askeri karşı koyma ve düşman güçlerini ülke sınırlarının dışına püskürtme çalışmalarını yapacak olan askeri birliklerin eğitim çalışmalarının organize edilmesidir, ayrıca "Tank birlikleri"nin de yapacağı etkili saldırılar ile düşman güçlerinin tamamen berteraf edilmesi eğitim çalışmaları da yapılacaktır" dedi.

General Anatoly ZAYTSEV "her askeri birlik komutanlığının koordinasyon eğitimi ve pratiğe uygulanması çalışmalarında topçu ve uçaksavar ihtiyat eğitim birliklerinin çalışmalarına ağırlık verileceğini belirterek "100 topçu birliği ve tank taburları ve 2500 kişiden oluşan ihtiyat birliklerinin eğitim çalışmaları 05/Mart/2008 tarihine kadar sürdürülecektir" dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.