RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Aralık 2011, Cuma 08:53:51 tarihnde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya - UNICEF Görüşmesi

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI - UNICEF İLE DAHA FAZLA İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ.
Abhazya - UNICEF Görüşmesi 02/12/2011. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, Abhazya'yı xiyaret eden UNICEF Temsilcisi Roeland Monashov Suhum'da Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba ile görüşme yaptı. Görüşme sırasında UNİCEF Abhazya Ofis Temsilcileride hazır bulundular.


UNİCEF Temsilcileri, Abhazya Cumhuriyeti topraklarındaki çalışmalar hakkında bilgi vererek, dışişleri bakanlığının çalışmalara yapmış olduğu desteği vurguladılar.


UNİCEF Temsilcileri, Abhazya'da yürütülen projeler, öncelikle çocuk sağlığı korunması için gerekli koşulların yaratılması çalışmalarının hedeflendiğini belirttiler. Özellikle çocuk sağlığı konusunda çalışan sağlık personelinin mesleki becerilerinin gelişimi, çocuk sağlığı konusundaki tesislerin kurulması ve ilaç temini, uyuşturucu kullanımının engellenmesi gibi sağlık eğitimlerin verilmesinde yardımcı olmayı hedefliyor.


Roeland Monashov, UNİCEF'in Abhazya Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile birlikte BM himayesinde yakın temas içerisnde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Buna ek olarak, UNİCEF'in çocukların gereksinimlerinin karşılanması için daha fazla çalışılması için hazırlamış oldukları programlar hakkında bilgi verdi. 


Vyacheslav Chirikba, konuşmasında, UNİCEF'in çocuk sağlığı ve eğtimi alanındaki katkısına dikkat çekti. "Abhazya olarak çalışmalarınızda daha fazla işbirliğinde bulunmak için hazırız, yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ederiz" vurgulamasında bulundu.


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.