RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Kasım 2011, Cuma 11:40:02 tarihnde eklendi. 707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güney Osetya Devlet Başkanlığı Seçimleri

ABHAZYA PARLAMENTOSU MİLLETVEKİLLERİ, GÜNEY OSETYA DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE ULUSLARARASI GÖZLEMCİ OLARAK KATILACAK.
Güney Osetya Devlet Başkanlığı Seçimleri 25/11/2011. Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Nugza Aşuba tarafından yapılan açıklamada, Güney Osetya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Zurab Kokoev'in çağrısınna bağlı olarak, Güney Osetya Cumhuriyeti'nde 27 Kasım'da yapılacak olan ikinci tur devlet başkanlığı seçimlerinde uluslararası seçim gözlemcisi olarak milletvekilleri Sergey Matosyan ve Zurab Adleyba katılıyor. 


Zurab Kokoev tarafından gönderilen mesajda, 13 Kasım'da yapılan Devlet Başkanlığı 1. tur seçimi ve Rus Dili'nin Konumu hakkında yapılan referandum sırasında uluslararası gözlemci statüsünde görev yapan Abhazya Cumhuriyeti Parlamenterleri Vitaly Smır ve Yuriy Zuhba'ya teşekkürlerini iletti.


Zurab Kokoev mesajında "Onların devlet başkanlığı seçimlerindeki katılım, Güney Osetya ve Abhazya Halkları arasındaki kardeşliğin uzun vadeli ve verimli işbirliğinin önemli bir kanıtı olmuştur. Abhazya Cumhuriyeti Parlamenterlerinin devlet başkanlığı seçimlerinde aktif olarak bulunmaları, seçimlerin tüm uluslararası standartlar ölçüsünde gerçekleştirlmesinde kolaylık sağlamıştır" vurgulamasında bulundu.


Zurab Kokoev "Se.ide hazır bulunan bütün uluslararası gözlemciler, birinci tur devlet başkanlığı seçimlerinin maksimum düzeyde ve adil ölçülerde, ciddi ihlallerin gerçekleşmediğini belirlemişierdir" dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.