RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Kasım 2011, Pazartesi 11:27:29 tarihnde eklendi. 842 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gümrük Yasası Onaylandı

DİMİTRİ MEDVEDEV, RUSYA - ABHAZYA GÜMRÜK İŞBİRLİĞİ YASASINI ONAYLADI
Gümrük Yasası Onaylandı 21/11/2011.REGNUM Haber ;Ajansı Muhabiri'nin Rusya Devlet Başkanlığı Basın Servisin'de 20 Kasım Pazar Günü yayınlanan açıklamadan aldığı bilgiye göre,  Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri Medvedev "Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında Gümrük Konularında İşbirliği ve Karşılıklı Yardımlaşma Anlaşmasını"Federal Yasasını imzalayarak yürürlüğüe koydu.


Federal Yasa, DUMA Meclisi tarafından 2 Kasım'da ve Federal Meclisi tarafından 9 Kasım'da kabul edilmişti. "Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyetleri Arasında Gümrük işbirliği ve Karşılıklı Yardımlaşma Anlaşması" İki üllke hükümetleri arasında 16 Ekim 2011 Tarihinde imzalanmıştı. Rusya Federasyonu ve Abhazya  Cumhuriyetleri arasında gümrük işbirliği, gümrük ihlallerine karşı mücadelenin güçlendirilmesi, iki ülke arasındaki ticari mal ve yolcu taşımacılığının kolaylaştırılması, gümrük vergilerinin toplanması, karşılıklı vergilendirmelerin ortadan kaldırılması, sınırlardaki gümrük yasak ve sınırlandırmalarının ortadan kaldırılması amacı ile 17 Eylül 2008 Tarihinde görüşmelere başlanarak anlaşma yapılması kararı alınmıştı. 


Gümrük İşbirliği ve Dayanışma Anlaşması'nın 5. Maddesi uyarınca, iki ülke gümrük yönetimleri tarafından, bazı ticari malların gümrük işlemlerinin kolaylaştırılması, karşılıklı gümrük işbirliğinin sağlanması amacı ile Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti toprakları üzerinde birlikte gümrük çalışma organları açma yetkisi bulunuyor.     


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1469244.html#ixzz1eKP2KMii
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.