RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 14:05:50 tarihnde eklendi. 709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Yoğun kardan kurtuldu

ABHAZYA'NIN BAŞKENTİ SUHUM'DA YAŞAM NORMALE DÖNÜYÜR
Suhum Yoğun kardan kurtuldu 22/02/2008. başkent Suhum Belediye görevlilieri, yoğun kar yağışı sonucunda ağaçların devrilmesi sonucunda enerji hatlarında oluşan arızaları gidermek amacı ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Suhum Şehir Valisi Aliyas LABAHUA; savunma bakanlığına bağlı askeri personelin yapmış olduğu yardım hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek "askerlerimiz, dün ve bugün bizlere en çok acil yardım gerektiren ve güç koşullarda yardım yapılması gereken bölgelerde yapmış oldukları çalışmalar ile bizlere destek verdiler. Teknik konularda da Genelkurmay Başkanlığımız desteklerini sürdürmüşlerdir." dedi. Bugün, Devlet hastanesi Göz hastalıkları polikliniğine de elektrik verilerek sorun çözülmüştür.

Suhum Belediye Afet İşleri Müdürü Zurab AMİÇBA; "Yeni Bölge (Novy Reyon) da çalışmalar yoğun bir biçimde sürdürülüyor. Dün, Kodor Caddesi'nde ki kar temizleme çalışmalarına destek olan "Mayın Temizleme Organizasyonu THE HALO TRUST' a çok teşekkür ederiz." diyerek bütün ekiplerin şehir içi yolları ve şehirlerarası ana yolun açılması için seferber olduklarını söyledi.

Zurab AMİÇBA "Yolları tıkayan kar birikintileri ve yıkılan ağaçların temizlenme çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar oldukça zor koşullarda sürdürülüyor, ancak şehrin önemli bir bölümü temiz duruma getirildi. Aynı zamanda caddelerin düzenleme çalışmaları da sürdürülüyor. bugün "Leon Caddesi", "Sahil Şeridi", "Lakoba Caddesi" temizlendi" diyerek. "Özellikle, Yeni Bölge (Novy Reyon9 da su dağıtım hatlarında arızalar yaşanıyor. 21/02/2008 tarihinden itibaren bu bölgenin önemli bir bölümüne su verilmeye başlandı." dedi.

Suhum Valiliği basın Ofis Sorumlusu Madona KVİTSİNİYA'nın apsnypress haber ajansına verdiği bilgiye göre "şehir içerisinde ki temizlik çalışmaları günün erken saatlerinden başlayarak gecenin geç saatlaerine kadar sürdürülüyor. Bu çalışmaları, tatil günlerinde de çalışarak sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.