RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Kasım 2011, Cuma 00:04:44 tarihnde eklendi. 1401 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstifa Mektubu

İSTANBUL KAFKAS ABHAZYA KÜLTÜR DERNEĞİ ESKİ BAŞKANI CİHAN ZAFER, ÜYELİKTEN İSTİFA ETTİ.
İstifa Mektubu 11/11/2011. İstanbul Kafkas Abhazya Kültür Derneği Eski Başkanı Cihan Zafer, dernek üyeliğinden ayrıldığını belirten istifa mektubunu Kafkas Abhazya Kültür Derneği Başkanlığı'na gönderdi. Aşağıda Cihan Zafer tarafından gönderilen istifa mektubu bulunmaktadır. 

 

------------------------------------------------------


10.11.2011


KAFKAS ABHAZYA KÜLTÜR DERNEĞİ BAŞKANLIĞI’NA


Tam 38 yıl üye olduğumuz, geliştirmeye çalıştığımız, kurduğumuz,onur duyduğumuz, toplumumuzun onuru için hiçbir karşılık beklemeden her türlü fedakarlığı yaptığımız derneğimizden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.
 

Son 5-6 yıldır toplumun seçtiği, sorumluluk alan, saygın, fedakar, topluma yön veren başkanlara ve toplumun diğer değerli insanlarına karşı gelindiği, saygı gösterilmediği, sözlerine itibar edilmediği, maalesef tam sorumluluk taşımayan, ortalığı karıştıran, samimi olmayan, düşüncesini açık bir şekilde söylemeyen, toplumumuzun öz değerlerini taşımayan, dayatma yapan, sen - ben kavgasında olan, toplumu bölen, birbirinden soğutan, akrabalık, dostluk, kardeşlik, sevgi-saygı ve adamlıktan yoksun komplocu, hizipçi, entrikacı birkaç kişiyi ikaz ettiğimiz halde bunlara itibar edilerek ortam yaratıldığını üzülerek izlemekteyim. Bu yapıda kişilerle bizim beraber olmamız mümkün değildir.


Toplumumuza - derneğimize hizmet eden, bana sevgi ve samimiyetini hiçbir zaman esirgemeyen tüm kardeşlerime, büyüklerime teşekkür eder, bilmeden kırdığım, incittiğim kimseler varsa onlarında beni affetmelerini rica eder, herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dilerim.


Derin Saygılarımla;


Cihan ZAFER


Kaynak: info@zaferlojistik.com.tr


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.