RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Kasım 2011, Cumartesi 11:40:51 tarihnde eklendi. 853 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab'dan Kurban Bayramı Mesajı

ALEKSANDR ANKVAB, ABHAZYA, TÜRKİYE, SURİYE VE TÜM DÜNYA'DA Kİ ABHAZ MÜSLÜMANLARIN KURBAN BAYRAMI'NI KUTLADI.
Ankvab'dan Kurban Bayramı Mesajı 05/11/2011. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Kurban Bayrımı nedeni ile Abhazya Vatandaşı müslümanlara kutlama mesajı yayınladı.


Aleksandr Ankvab Kurban Bayramı Kutlama Mesajı;


"Değerli Vatandaşlarım!


Yarın Abhazya Müslümanları, Bütün Dünya Müslümanları tarafından kutsal olarak kabul edilen Kabe'de ki Hac görevlerinin bitirilmesine adanmış en değerli gün olarak kabul edilen Kurban Bayramı'nı kutlayacaktır. Bugün öğleden sonra başlayacak olan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.


Tüm İslam alemi için çok önemli bir gün. İslam aleminin yüzyıllardır süren geleneği, yüksek ahlak ideallerini yansıtmaktadır. Kurban Bayramı, huzuru ve merhamet duygusunu, iyi işler yapmayı temsil eder. Bu tür değerler, tüm inançlar tarfından kabul edilen eşit kavramlardır, barış ve uyumlu yaşamın tarihsel anlaşılır kıstaslarıdır.


Bizim halkımız, her zaman için inançlara hoşgürü içerisinde bakmıştır. Abhazya'da bugün çeşitli dini inançların temsilcileri huzur içerisinde bir arada yaşamaktadırlar. Bu güzel geleneklerin süreceğinden eminim.


Bu değerli bayram nedeni ile Türkiye, Suriye ve diğer ülkelerde yaşayan vatandaşlarımızın bayramını da kutluyorum. Ben bu özel günde bütün vatandaşlarımın söz ve düşüncelerini Tanrı'ya çevirdiklerinde ortak vatanımız olan Apsnı'nın (Abhazya - Abhz.com) refah ve gelişimi için dua edeceklerinden eminim.


Sizlere, yaşamınızda huzur, mutluluk, iyilik ve refah diliyorum!


Saygılarımla


Aleksandr Ankvab


5 Kasım 2011"


Kaynak:   http://apsnypress.info/news/4651.html


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
mükremin tok - teşekkür
Her ideolojinin önünde insanlığı ve insan olmayı koyan bir kültürün seçtiği lidere yakışır bir mesaj . Teşekkürler Sayın Ankvab
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.