RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Kasım 2011, Cumartesi 10:26:16 tarihnde eklendi. 814 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan'dan Rusya'ya Suçlama

GÜRCİSTAN, RUSYA'YI ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'YI SİLAHLANDIRMAKLA SUÇLADI
Gürcistan'dan Rusya'ya Suçlama 05/11/2011. Gürcista, Rusya'yı Abhazya ve Güney Osetya'yı silahlabdırmakla ve tanınmayan cumhuriyetlerde ki askerlerini bulundurmakla suçladı.


Gürcistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan açıklamada "aldığımız bilgilere göre son günlerde Rusya Ordusu tarafından Abhazya'ya saldırı gücü yüksek T - 90A Tipi tanklar ile diğer askeri saldırı teknik malzemelerinin Abhazya'ya gönderildiğini öğrendik" dedi.


RBK Haber ajansı'na göre, Tiflis, bu eylemlerin Avrupa Konvansiyonel Silahlı Kuvvetler Anlaşmasına aykırı olduğunu vurguluyor. Gürcü tarafına göre, Rusya, uluslararası yükümlülüklerini yerine getirmemekte ve ayrıca 12 Ağustos 2008 Tarihli Ateşkes Anlaşması'na uyma niyetinde olmadığını göstermektedir.


Gürcistan Dışişleri Bakanlığı "Rusya, Sadece Kafkasya'da barışı ve istikrar için ciddi bir tehdit olarak durmuyor. Abhazya ve Güney Osetya'daki işgal sürecini sürdürerek Avrupa'nın bütünlüğü içinde tehdit unsuru oluşturuyor" vurgulamasında bulundu.  


Kaynak: http://www.km.ru/v-rossii/2011/11/04/mezhdunarodnaya-politika/mid-gruzii-potreboval-ot-rossii-prekratit-vooruzhat-yuz


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.