RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Ekim 2011, Cuma 11:19:46 tarihnde eklendi. 1798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum - Çerkessk Karayolu

ÇERKESSK - SUHUM KARAYOLU İNŞAATI EN İYİ SEÇENEK OLARAK GÖRÜLÜYOR.
Suhum - Çerkessk Karayolu 21/10/2011.  Moskova'da Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğüğ'nde, Rus - Abhaz Çalışma Gurubu arasında yapılan toplantıda Abhazya Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlıpı ve Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanlığı arasında yapılan "Suhum - Çerkessk" Karayolu İnşaatı Projesi" Anlaşması konusu görüşüldü.


Toplantı sonrasında konuşma yapan Karaçay – Çerkessk Cumhuriyeti Sanayi ve Enerji Bakan Yardımcısı İdris Semyenov “Toplantıda, Rusya Federasyonu doğal Kaynaklar ve Çevre Bakanlığı tarafından 18.11.2010 Tarih ve No: 05-12-39/18869 Kararı uyarınca önerilen Suhum – Çerkessk Karayolu en iyi geçiş yolu olduğu benimsendi ve çevreyi olumsuz olarak etkilemeyeceği belirtildi” dedi.


Çalışma gurubu üyeleri Suhum – Çerkessk Karayolu2nun en iyi seçenek olduğu konusunda ortak noktada buluştular ve bu konuda ayrıntılı çalışma iççin hazır olduklarını vurguladılar. Katılımcılar, şimdi Karaçay – Çerkessk Cumhuriyeti toprakları üzeirnden geçecek karayolu ile ilgili olarak karayolunun bölgesel önemi, çevresel rezerv alanı, yolun bölgesel geçiş alanlarında ki denetim noktalarının belirlenmesi ile ilgili olarak ayrıntılı bir teklif belgesi hazırlıyorlar.


Bu yılın vKasım ayı içerisinde Abhazya Cumhuriyeti’nde Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyeti arasında ki işbirliği konularının gündeme getirileceği bir forum yapılması planlanıyor. Forum sırasında Suhum – Çerkessk Karayolu’nun tasarım ve inşaatı konuları tartışılacak.     


Официальный сайт Главы и Правительства Карачаево-Черкесской Республики


Kaynak: http://abhaz-uzel.ru/abhaziya-ekonomika/715-opredelen-optimalnyj-variant-stroitelstva-dorogi-cherkessk-sukhum
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.