RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Ekim 2011, Cuma 17:50:38 tarihnde eklendi. 1486 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'da Benzin'e Zam

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NDE PETROL ÜRÜNLERİNE ZAM YAPILDI
Abhazya'da Benzin'e Zam 14/10/2011. Abhazya Cumhuriyeti'nde petrol ürünlerine zam yapıldı. Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti tarafından alınan karar ile petrol ürünlerinin perakende satış fiyatlarına zam yapıldı. Abhazya Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Chiristina Ozgan'ın "Abhazya Cumhuriyeti Gazetesi"ne verdiği demeçte "Vergilendirme Bakanlığı ile birlikte yapılan toplantı sonrasında ülkede bulunan bir kaç benzin istasyonu dışında, petrol ürünleri Rusya'dan alınan petrol ürünleri satılmaktadır. Sochi dahil olmak üzere Rusya'da ki petrol ürün satış fiyatlarında iki - üç Ruble'lik artış olmuştur" dedi.


Christina Ozgan "Son beş ay içerisinde petrol piyasaında istikrarsız bir ortam bulunmaktadır. Petrol ürünlerinin alım maliyetlerinde %20'lik artış oldu ve Cumhuriyeti'mizde Temmuz ayından itibaren iki - üç Ruble'lik artış için zorlandık. Hükümet olarak yasal koşullar içerisinde piyasa katılımcıları ile birlikte toplantı düzenledik. ve sabit fiyatların değiştirilmesi kararını alldık. Abhazya'da petrol ürünü ürtetimi yapılmadığı ve tedarik pazarımızın %70'ini Rusya'dan sağladığımız için orada gerçekleştirilen fiyat düzenlemelerine uymak zorunda kalıyoruz" dedi.


Abhazya Hükümeti tarafından alınan karar uyarınca, 92 No.lu Normal Benzin Fiyatı: 27,50 Ruble'den az olamayacak; 95 No.lu Süper Benzin Fiyatı: 29 Ruble'den az olmayacak; 98 No.lu Süper Benzin Fiyatı: 30 Ruble'den az olmayacak; Dizel Benzin Fiyatı: 26,50 Ruble'den az olmayacak. (1.- $ = 31 Ruble)


Kaynak: www.apsnypress.info 
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
memo - başlığı değiştir
ona zam demezler güncelleme derler. zam aut güncelleme in. abazalar ayak uydurun günümüze
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.