RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Ekim 2011, Cuma 11:47:21 tarihnde eklendi. 1104 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD Domino Takımı Abhazya’da

MANUEL OQUENDO “SAAKAŞVİLİ, ABD’NİN ABHAZYA’DAKİ DOMİNO ŞAMPİYANASINA KATILIMINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI”
ABD Domino Takımı Abhazya’da 14/10/2011. ABD Domino Federasyonu Başkanı Manuel Oquendo 13 Ekim’de Suhum’da Abhazya Cumhuriyeti Başbakan  Yardımcısı Aleksandr Stranichkin ve Abhazya Cumhuriyeti Domino Fedrasyonu Başkanı Arthur Gabuniya ile birlikte basın toplantısı düzenledi.


Manuel Oquendo, Şampiyona ile ilgili izlenimlenirini basın mensupları ile paylaşırken “Gördüklerim karşısında etkilendiğimi itiraf etmek zorundayım. Herşey mükemmel, oyun masaları, oyun salonu, yüksek düzeyde ekipman ile şampiyonaya hazır bir ortam gördüm. Ben burada görmüş olduğum şampiyona ile ilgili, hediyelik eşya, hatıra para basımı ve benzerlerini bir başka ülkde düzenlenen şampiyonalrda görmediğimi belirtebilirim” dedi.


Manuel Oquendo “ABD Takımı şampiyon olmasa bile bizler kazanan ülke gibi evlerimize döneceğiz. Bizler için önemli olan şey Abhazya Halkının dostluğunu kazanmış omamızdır. Ben Abhazya’da yapılacak olan şampiyonanın başarılı geçeceğine ve şampiyonanın ülkenin imajını olumlu bir biçimde yansıtacağına inanıyorum” dedi.


Aleksandr Stranichkin “Abhazya’ya vermiş oldukları destek nedeni ile konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler şampiyonayı en üst düzeyde tutmak için elimizden gelen her türlü çaılşmayı yapıyoruz. Aslında şampiyona için hazırız” dedi.


Manuel Oquendo, basın mensuplarının şampiyonaya katılmalarının Gürcistan tarafından engellenme girişimleri hakkındaki sorularınıa “Gürcistan Devlet Başkanı şampiyonaya kaltımamızı engellemek, Gürcistan’da Domino Federasyonu kurmalarına destek vermemiz ve orada şampiyona düzenlememiz için bizzat beni telefonla aradı. Ben başkanın bu önerisini görmezden geldim. Bu konu hakkında benim elektronik posta adresime bir çok mesaj geldi” dedi.


Manuel Oquendo, “Domino şampiyonalarından almış olduğum hediyelik eşyalardan kurulu geniş bir kolleksiyonum bulunuyor. Ömnümüzdeki günlerde yapılacak olan Abhazya Dünya Domino Şampiyonasından alacağım hediyelik eşyalar ile kolleksiyonumun zenginleşeceğine inanıyorum” dedi.


Abhazya’da düzenlenecek olan VIII. Dünya Domino Şampiyonası’na ABD 18 Sporcu ile katılıyor. Ayrıca 22 Ülke takımı ve 300.’e yakın sporcu katılacak. 2010 Yılında Las Vegas'ta yapılan Dünya Dominıo Şampiyonası kongresinde 2011 yılı şampiyonasının Abhazya'da yapılması kararı alındı. Şampiyona için Abhazya Deevleti bütçesinden 20 Milyon ruble ayrıldı. (Bknz: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1455621.html )


Kaynak: www.apsnypress.info
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.