RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Ekim 2011, Çarşamba 12:51:52 tarihnde eklendi. 885 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Dışişleri Bakanı

LEONİD LAKERBAYA, VYACHESLAV CHİRİKBA'YI DIŞİŞLERİ PERSONELİ İLE TANIŞTIRDI.
Abhazya Dışişleri Bakanı 12/10/2011. Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Leonid Lakerbaya, Dışişleri bakanlığı görevine atanan Vyacheslav Chirikba ile Dışişleri Çalışanlarını tanıştırdı.


Vyacheslav Chirikba, 11 Ekim Salı günü Devlet Başkanı tarafından yayınlanan kararname ile Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı görevine atanmıştı. Vyacheslav Chirikba daha önce Abhazya Devlet Başkanlığı Yönetimi Başkan Yardımcısı ve Dışilişkiler Sorumlusu olarak görev yapıyordu.


Leonid Lakerbaya tören sırasında "Bugün için ülkenin dışişleri bakanlığının karşı karşıya kaldığı sorunlar daha çok bulunuyor. Dışişleri Bakalığının önemi küçümsenemez. Önelml olan - Abhazya'nın daha fazla üle tarafından bağımsızlığının tanınması, cumhuriyetin uluslararası arenadaki çalışmalarını teşvik etmektir. Bu çalışmalar zaten az olmayan bir biçimde sürdürülüyor, ancak bir sürü iş bizleri bekliyor" açıklamasında bulundu.


Leonid Lakerbaya, Vyacheslav Chirikba'yı yeni görevi nedeni ile kutladı ve Dışişleri personeline de çalışmalarından dolayı teşekkürlerünü belirtti.


Tören sırasında eski Dışişleri Bakanı Maksim Gvindjiya, Vyacheslav Chirikba'yı kutladı ve başarı dileklerini ileterk "Dışişleri Bakanlığı bünyesi içerisinde uzman kadrolarımız çalışmaktadır. Çok az mali kaynaklar olmasına rağmen çalışmalarını sürdürmektedirler. size çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.


Vyacheslav Chirikba, kendisine duyulan güven için teşekkürlerini belirterek "Bana emanet edilen sorumlulukların bilincinde bulunuyorum. Abhazya Dışişleri Bakanlığı bilgi ve deneyim birikimine sahip bulunarak yetkilerini kullanma becerisine sahip bulunmaktadır. Bende bu duygular içerisnde çalışıyorum ve durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.