RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Ekim 2011, Salı 12:04:00 tarihnde eklendi. 867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Ordusu 19 Yaşında

ALEKSANDR ANKVAB, ABHAZYA CUMHURİYETİ SİLAHLI KUVVETLERİ'NİN 19. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI.
Abhazya Ordusu 19 Yaşında 11/10/2011. Bugün Abhazya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri'nin 19. Kuruluş yıldönümü. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, Abhazya Cumhuriyeti Ordusu'nun 19. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile kara, deniz ve hava kuvvetlerine bağlı general, subay, asker ve çalışanlarına hitaben kutlama mesajı yayınladı.


Aleksandr Ankvab, Abhazya Ordusu Kutlama Mesajında "Bizim ordumuz - Vatanımızın Gürcü işgalinden kurtarılma savaşının en zor koşulları ortamı içerisinde kuruldu - kurtarıcı görevini başarı ile yerine geitrdi. 11 Ekim 2011 Tarihinde Devlet Savunma Komitesi Başkanı Vladislav Ardzınba tarafından imzalanan kararname ile Savunma Bakanlığı ve Silahlı Kuvvetler Genelkurmay Başkanlığı'nın kurulması kararlaştırıldı. Bu karar" devlet tarihimiz içerisinde en önemli bir andır.


Bizim silahlı kuvvetlerimizin temeli, cesaret, kahramanlık ve özveriye dayanmaktadır - Genç neslimize, anavatanlarına özverili hizmet için en canlı örneğini oluşturmaktadır.


Vatanlarının özgürlük ve bağımsızlığı için yaşamlarını veren askerlerimizin Ebedi Zafer Simgesi!


Ordumuzun komutanları ve askerlerindeki profesyonellik, Silahlı Kuvvetlerimizin başkomutanı Sergey Bagapş'ın önderliğinde 2008 Ağustos Savaşında, Yukarı Kodor Bölgesinin kurtarılmasında açık olarak görülmüştür. Devletimizin toprak bütünlüğü sağlanmışştır.


Devlet Yönetimi olarak, Silahlı Kuvvetlerimizin güçlendirilmesi için gerekli olan büttün önlemlerin alınması ve teknik alt yapısının oluşturulması için çalışılıyor. Bizler devletimizin güvenliğini sağlayacak güce sahip profesyonel, başarılı ordu yaratmayı amaçlamaktayız.


Değerli askerlerimiz! Bağımsız Abhazya Cummhuriyetiğ'nin Ordusu olarak sizlerin 19. Kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum! Ailelleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte sizlere barış ve mutluluk içerisinde yağacağınız görevlerinizide sizlere başarılar diliyorum."
dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info


Not: Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti Ordusu'nun 19. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Abhazya Ordusunun ülkenin toprak bütünlüğü ve bağımsızlığının en büyük güvencelerinden olduğunu vurguluyoruz.   


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.