RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2011, Cuma 13:14:51 tarihnde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum'da 244 yangın olayı

ABHAZYA'NIN BAŞ ŞEHRİ SUHUM'DA 2007 YILI İÇERİSİNDE 244 ADET YANGIN OLAYI YAŞANDI
Suhum'da 244 yangın olayı 12/02/2008. Suhum Şehir. 1 No.lu Askeri İtfaiye Bölüm Başkanı Tigran DELİBALTYAN'ın "akua-Suhum" Gazetesi'ne vermiş olduğu bilgiye göre Suhum şehirinde 2007 yılı içerisinde 244 yangın olayı yaşanmıştır. Ocak 2008 içerisnde de 30 adet yangın olayı yaşanmıştır.

Tigran DELİBALTYAN "Yangınlar, genel olarak binalardaki elektrik arızalarından çıkmıştır. Az olarakda ısınma sonucu yakılan gaz sobalarından ki ihmalkarlıklar ve düşüncesizce yapılan ateş yakma olaylarından gerçekleşmiştir. Sabotaj amacı ile çıkartılan yangın olayları da yaşanmıştır. Yoğun kış koşullarının yaşanmasuı yangın olaylarını da arttırmaktadır" dedi.

Tigran DELİBALTYAN; özellikle çocuk yuvaları ve okullarda sık sık elektrik kontağından dolayı yangınlar çıktığını belirterek "Başkent'te normal koşullarda çıkan yangınlara hemen müdahale edilebilmesi için kurumlarda olması gereken müdahale araçlarının olmamasını hayretle müşahade ediyoruz. Bunun düzeltilmesini umut ediyoruz" dedi.

Tigran DELİBALTYAN'ın bildirdiğine göre "itfaiye kurumu araç ve personel donanımı konusunda sıkıntı çekiyor. Yakınlarda yapılan Devlet Yangın Önleme Komitesi toplantısında İtfaiya kurumunun güçlendirilmesi kararı alındı. İtfaiye kurumumuz araç ve personel bakımından güçlenecektir."

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.