RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Eylül 2011, Pazartesi 13:13:48 tarihnde eklendi. 868 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aleksandr Ankvab Yemin Etti

ALEKSANDR ANKVAB, YEMİN EDEREK ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAŞLADI.
Aleksandr Ankvab Yemin Etti 26/09/2011. Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Nugzar Aşuba tarafından Devlet Başkanlığı Konferans Salonunda yönlendirilen Devlet Başkanlığı Yemin Töreninide  Aleksandr Ankvab, Abhazya Parlamentosu Üyeleri, Abhazya Yüksek Mahkemesi Üyeleri ve davetliler önünde yemin ederek Abhazya'nın 3. Devlet Başaknı olarak görevine başladı. 


Abhazya Devlet Televizyonu http://www.apsua.tv./efir/ tarafından naklen yayınlanan yemin töreninde, Rusya Federasyonu adına eski Snt. Petersburg Valisi, Rusya Federasyonu Federal Meclis Başkanı Valentina Matvienko başkanlığında ki Heyet hazır bulundu.  Matvienko tören sırasında yaptığı konuşmada Rusya'nın Abhazya'nın bağımsızlığının tanıtımında ve sosyal - ekonomik kalkınma çalışmaları ile sınırlarının güvenliğinin sağlanmasında desteğinin süreceğini vurguladı.


Güney Osetya Cumhuriyeti Büyükelçisi R. D. Kokoytı yaptığı konuşmada Devlet Başkanı Eduard Kokoytı'nın kutlama mesajını ileterek, Abhazya ve Güney Osetya'nın bütün alanlarda yapacakları çalışmalar ile birlikte yürüyeceklerini belirtti.


Aleksandr Ankvab, yaptığı konuşmada, geriye dönüş gibi konuların öncelikli olacağını belirterek ülkesinin gelişimi için çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.


Kaynak:  http://www.apsua.tv./efir/


Not: Aleksandr Ankvab'ın Yemin Töreni ile ilgili haberlerimizi önümüzdeki saatlerde daha ayrıntılı olarak sizler ile buluşturacağız - Abhazyam.com 

  
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.