RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Eylül 2011, Pazar 19:35:14 tarihnde eklendi. 1658 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sarguş Madalya Alamadı

DENİS SARGUŞ, İSTANBUL DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONASI'NDA DERECE ALAMADI.
Sarguş Madalya Alamadı 18/09/2011.  İstanbul Dünya Güreş Şampiyonası - 2011'de Serbest Stil 74Kg. da Rusya Federasyonu Ulusal Güreş Tskımınds güreşen ve 2009 - 2010 Dünya Şampiyonu  Abhaz asıllı güreşçi Denis Sarguş, madalya kazanamdı.


Denis Sarguş, gurup birinciliği için ABD'li güreşçi Jordan Barroug  ile yapılan karşılaşmada 4 - 4 Berabere kaldı, ancak ABD'li güreşçiye verilen teknik puan ile ABD'li güreşçi galip kabul edilerek finale kaldı.


Denis Sarguş, Bronz Madalya için yaptığı karşılaşmalarda Ukrayna'lı güreşçi Dimitri Rohnyaka ile karşılaştı ve 3 - 2 kazandı, ancak Venezuelalı güreşçi Ricardo Roberto Moreno'ya 2 - 1 kaybederek bronz madalya şansını yitirdi.


Abhaz Diasporası tarafından geniş bir biçimde destek gören Denis Ssrguş, tirübünlerde bulunan ve Abhazya bayrakları ile geniş bir biçimde destek veren Abhaz Diasporası'na emniyet güçleri tarafından müdahale edildi ve bayraklar toplanmak istendi. Ancak bayrakların indirilmesi koşulu ile anlaşma sağlandı.


Abhazyam.com olarak Denis Sarguş'a ileriki süreçteki şampiyonalarda ve 2012 Londra Olimpiyatlarında şampiyonluklar ve başarılar diliyoruz.


www.abhazyam.com      
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Emin AKIN - SEN KALBİMİZİN ŞAMPİYONUSUN
Sen buraya gelmişsin bize yeter.canlar ülkesine selam .absuva Emin AKIN
Birisi - Yazık oldu Denis'e
Sayın Abhazlar, Rusya adına güreşen Denis'i konsrantasyonunu bozarak madalyadan ettiniz. Desteklemeye gitmeseniz kesin şampiyon olurdu....
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.