RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Eylül 2011, Cuma 14:31:40 tarihnde eklendi. 900 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

(Aıbga!) Sınır Komisyonu Toplanıyor

VİKTOR OZEROV "ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET SINIRLARININ ORTAK KORUNMASI ANLAŞMASI BAŞARILI BİR BİÇİMDE UYGULANIYOR"
(Aıbga!) Sınır Komisyonu Toplanıyor
16/09/2011. Rusya Federaayonu Federal Meclisi Savunma ve güvenlik Komisyonu Başkanı Viktor Ozerov başkanlığında ki Parlamento heyeti bugün abhazya Parlamento Başkanı Nugzar Aşuba ile görüşmelerde bulundu.


Görüşmeler sırasında, abhazya ve Rusya Federeasyonu Parlamentoları arasında ki işbirliği, Abhazya devlet Sınırlarının ortak korunması konusunda çaba gösterilmesi anlaşması ve yaşanan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimleri hakkında görüş alışvverişinde bulunuldu.


Viktor Ozerov "Federasyon Parlamento Heyeti olarak yapmış olduğumuz ziyaretin bir amacı da yapılan anlaşma ile belirlenen sınır sorunlarını nasıl çözüleceği ile de ilgilidir. bizler zaten sınırları ziyaret ettiler ve komisyonlar sorunların başarılı bir biçimde çözüleceği konusunda anlaştılar. Çözümün, cumhuriyetlerin yöneticileri, devlet başkanları, parlamenterleri ve hükümetlerinin başarılı bir biçimde çalışacaklarına bağlı inanıyorum " dedi.


Viktor Ozerov "Geçenlerde Suhum'da Abhazya Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab ve FSB Sınır Muhafızları 1. Komutan Yardımcısı Vladimir Pronichev ile bir toplantı yapıldı. onlar devlet sınırlarının yeniden oluşumu konularını ele aldılar. Devlet Başkanı2nın bu tür görüşmeler sürecine katılmış olması bugün yaşanan sorunların çözüm görüşmelerine gelinmesinin en önemli kanıtıdır" dedi.


Rusya Federasyonu Parlamento Heyeti, bugün Savunma Bakanlığı ve Devlet Güvenlik Servisi Yönetimleri ile biraraya gelecek.


Kaynak: www.apsnypress.info    
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.