RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Eylül 2011, Salı 11:07:42 tarihnde eklendi. 1125 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazların Tanıtımı Sürüyor

FATİH ATAN, İMC TV. DE ABHAZYA VE ABHAZ DİASPORASI'NIN TANITIMINI SÜRDÜRÜYOR.
Abhazların Tanıtımı Sürüyor 13/09/2011. İMC TV'de Hafta içerisinde "Nazım Alpman İle Gün Başlıyor" Programında her gün Antalya haberlerini sunau Fatih Atan, Bugün Saat 10:15'de Antalya Haberleri sonrasında Abhazya ve abhaz Diaspoesını ilgilendiren haberleri de sundu.


Fatih Atan 12 Eylül'de İstanbıul'da başlayan "Dünya Güreş Şampiyonası"nda güreşecek olan takımlar içerisnde bulunan Rusya Federasyonu Güreş Takımı'nda Serbest Stil 74. Kg'da Dünya ve Avrupa Şampiyonu Abhaz kökenli Denis Sarguş'un da bulunduğunu belirtti.


Nazım Alpman'ın Fatih Atan'ın güreşçi bir aileden geldiğini ve amcaları olan Adil Atan ve İrfan Atan hakkında da bilgi vermesini istemesi üzerine. Fatih Atan, Adil Atan'ın İstanbul'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonasında Ağır Siklette şampiyon olduğunu, Kırkpınar yağlı güreş şampiyonluğu ve olimpiyat derecelerinin bulunduğunu belirtti.


İrfan Atan'ın da üç kez kırkpınar Ağır Siklet Yağlı Güreş Şampiyonluğu, Olimpiyat ikinciliği bulunduğu, İsveçli ünli dünya şampiyonu olan Antonson'u dünye içerisinde tek yenen güreşçi olduğunu ve Antonsoın ile olan dostluklarının ömür boyu sürdüğünü belirterek sporun dünya halklarının barış içerisnde yaşamalarına ciddi katkısının bulunduğuun vurguladı.


Nazım Alpman, Fatih Atan'ın Abhaz kökenli olduğunu ve Abhazya'da sülale ismlerinin A'tanba olduğunu Türkçe'ye kısaltılarak Atan olarak uyarlandığının hatırlatmasını yaparak söyleşityi sonladırdı.


Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan Abhazyam.com İnternet sitesinde günlük haber ve yorıumlar ile Abhazya ve Abhaz Diasporası ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğü gibi, yazmış olduğu A"Türkiye'deki Abhazlar", "Kafkas - Abhazya Dayanışma Komitesi Bir Dönemin Anatomisi (1992 - 1993), ""Güney Osetya Katliamı (08 Ağustos 2008) kitapları ile de Türkiye Toplumunu bilgilendiriyor. İMC Tv. den de canlı yayınlar ile Abbhazya ve Abhaz Diasporası'nın önemli olay ve günlerini hatırlatarak Abhazya ve Abhaz Diasporasına desteğini sürdürüyor.


www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
geveze - geveze
sayın atan fatih in sporda basarısını duymadım yazılarında amcaları gibi turkiyeye mal olmasını istiyorum
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.