RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Eylül 2011, Pazartesi 11:03:52 tarihnde eklendi. 899 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

12 Eylül Üzerine

FATİH ATAN, İMC TV'DE 12 EYLÜL'Ü VE ABHAZYA'YI KISACA ANLATTI.
12 Eylül Üzerine
12/09/2011. Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan, İMC TV'de sabahları yaınlanan "Nazım Alpman'la Gün Başlıyor" programında hafta arasında her gün "Antalya'dan Haberler"i sunuyor. (Genelde Saat 09:30 sıralarında - İMC TV Uydu Kanalı ve Smart tv ile İnternet ortamından izlenebiliyor)


Fatih Atan 12 Eylül 2011 İMC TV. Programında Antalya Heberleri'nden önce, 12 Eylül 1980 ve Abhazy ile ilgil güncel haberleri de izleyiciler ile paylaştı. (Abhazya Haberlerinin Türkiye'den Tv. den yayınlanan tek canlı yayın programı)


Fatih Atan konuşmasında "12 Eylül Tarihinin kendi yaşamında iki önemli olay olarak anlıdığını belirtti. 12 Eylül sürecinde 2,5 yıllık bir süre Alemdağ ve Metris Askeri Cezaevlerinde tutuklu olarak baskı sürecini yaşadığını, ayrıca oğlu Aziz Atan'ın 12 Eylül 1997 tarihinde soğuk bir Moskova gecesinde dünyaya geldiğini, bu yüzden tarihin bir cilvesi olarak bu günün hem yaşadığı baskılar nedeni ile mutsuz, hemde oğlunun doğumu ile mutlu bir gün olarak andığını belirtti.

 

Fatih Atan,  odöneme ait olarak sadece 12 Eylül Darbesini yapan generallerin değil, tüm sorumluların yargılanması  gerektiğini vurguladı.


Fatih Atan ayrıca Abhazya ile ilgili olarak açıklamada bulunduğu haber programında Abhazya Cumhuriyeti2nde yapılan devlet başkanlığı seçimlerinde Aleksandr Ankvab'ın %55 oy oranı ile ilk turda seçimleri kazandığını ve Aleksandr Ankvab'ı devlet başkanlığı seçimlerini kazanmasından dıolayı tebrik etti ve kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca Ekim 2011'de Abhazya'da VIII. Dünya Domino Şampiyonası'nın düzenleneceğini, bu olayın Abhazya'nın siayasl ve sportif alanda dünya da tanınmasına katkıda bulunacağını, içerisinde ABD ve AB ülkelerinden İspanya gibi ülkelerin domino takımlarının bu şampiyonaya katılacağını belirtti.


www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.