RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Eylül 2011, Cumartesi 08:03:31 tarihnde eklendi. 3265 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nalchik Gençlik Forumu

"KAFKASYA'YI ANLAMAK" İSİMLİ NALCHİK ULUSLARARASI GENÇLİK FORUMU AÇILIYOR.
Nalchik Gençlik Forumu 10/09/2011. Nalchik/ITAR-TASS. Marina Chernysheva/ Bugün Kabardey - Balkar Cumhuriyeti'nin Başşehri Nalchik'de "Kafkasya'da Karşılıklı Anlayış" isimli Uluslararası Gençlik Forumu açılıyor.


ITAR - TASS Haber Ajansı Muhabiri'nin Nalchik'te organizasyon komitesinden aldığı bilgiye göre foruma Rusya Federasyonu, Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Hollanda, İsviçre, Sırbistan, Polonya, Litvanya, Letonya, İngiltere'den gençlik ve etno-kültürel kuruluşlardan 130'un üzerinde temsilci katılıyor. Ayrıca Abhazya ve Güney Osetya'dan da temsilciler davet edildi.


Uluslararası Gençlik Forumu, Avrupa ve Kafkas Gençliğinin İşbirliği Ağı olanakları içerisinde gençler arasında kültürlerarası diyalog ve barışın sağlanması amacı ile tartışma ve doğrudan iletişim kurulmasnı içeriyor.


Forum'da ayrıca kültürler arası deneyimler ve dinler arası işbirliği kurulması amacı ile farklı kuruluşlar arasında ki çalışma gurupları ile yapılacak olan yuvarlak masa toplantılarında değerlendirmelerde bulunulacak.


Forumu Düzenleyen Kuruluşlar; Rusya Federasyonu Gençlik ve Spor Bakanlığı, Turizm Poltikaları Bölümü, AB Gençlik İşleri Federal Ajansı, Rusya Federasyonu Gençlik İşleri Ajansı, Rusya Bölgesel Ulusal Gençlik ve Çocuk Birliği, Kabardey - Balkarya Cumhuriyeti Gençlik Dernekleri Birliği, Rusya Federasyonu Çokuluslu Gençlik  Birlikleri. 


Ululslararası Gençlik Forumu, Kabardey - Balkarya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı himayesinde, Rusya Federasyonu Gençlik, Spor ve Turizm Bakanlığı ile AB Spor ve Gençlik İşleri Müdürlüğü tarafından 2009 - 2012 yılları arasında ki gençlik politikası çerçevesinde düzenlenmektedir.

.
Kaynak: http://www.itartass-sib.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=50718-37.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.