RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Eylül 2011, Cuma 00:02:26 tarihnde eklendi. 1060 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lucas Guittard, Abhazya Hazır.

LUİS GUİTTARD “ABHAZYA, VIII. DÜNYA DOMİNO ŞAMPİYONASI’NA ULUSLARARASI DÜZEYDE HAZIR”
Lucas Guittard, Abhazya Hazır. 09/09/2011. Abhazya Cumhuriyeti’nde 17 – 21 Ekim 2011 Tarihleri arasında düzenlenecek olan VIII. Dünya Domino Şampiyonası hazırlıkları ile ilgili olarak 08 Eylül Perşembe günü Suhum’da basın toplantısı düzenlendi.


Suhum’da düzenlenen basın toplantısına Abhazya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Stranichkin, Abhazya Domino Federasyonu Başkanı Arthur Gabuniya, Uluslararası Domino Federasyonu Başkanı (IDF) Lucas Guittard, Venezuela Domino Federasyonu Başkanı Efrayna Velasques ve İspanya Domino Federasyonu Başkanı Pedro Ruis katıldılar.


Lucas Guittard “Dün şampiyonanın düzenleneceği alanları gezdiğimizde, gördüklerimizden dolayı çok memnun oldum. Bizler dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan Abhaz Devlet Flarmoni bimasını ziyaret ettik. Bu harika bir bina. Özellikle yüksek kalitedeki ses düzeni ve çalışma ekibi ile yapılacak olan turnuvanın yürütlmesinde önemli bir yer oluşturuyor” dedi.     


Lucas Guittard “Abhazya uluslararası düzeyde şampiyonluk düzenlenmesine hazır. Ayrıca tüm çalışmaların tam zamanında hazır olacağından eminim. Gürcistan ın şampiyonanın düzenlenmesine kaşı olumsuz siyasi müdahalelerine rağmen Uluslararası Domino Federasyonu olarak sporun ülkelerin ve halkların birleşmesinde aracı olacağını söylemek istiyorum” dedi .


Aleksandr Stranichkin “IDF olarak şampiyonanın düzenlenmesine verilen desteğe teşekkür ederiz. Konukların ağırlanacağı tesislerimizde oki onarım 25 Eylül’de sona erecektir. Aslında şampiyonanın açılış ve kapanış programı taslağı onaylandı. Bu bir başarıdır” dedi.


İspanya Domino Federasyonu Başkanı Pedro Ruis “Ne yazık ki birçok ülkeden katılabilecek olan bir çok sporcu uçuş yasağı ve malzemelerin taşınma maliyetleri nedeni ile şampiyonaya kalılamıyorlar” açıklamasında bulundu.


Venezuela Domino Federasyonu Başkanı Efrayna Velasques “Venezuela olarak şampiyonaya 55 sprcu ile en kalabalık ekip olarak katılacağız”dedi.


Gazetecilerin şapiyonada ki çeviri sorunun nasıl çözüleceği hakkındaki soruların Abhazya domino Federasyon başkanı Arthur Gabuniya “Şampiyona’da çeviri düzenlemelri için Rusya federasyonu’ndan çevirmenler davet edilecektir. Ayrıca oyun sırasında İspanyolca, Portekizce, Rusça ve İngilizce dillerinde çeviri yapılacak ve oyunlar uluslararası hakemler tarafından düzenlenecektir” dedi.


Arthur Gabuniya “Şu anda VIII. Dünya Domino Şampiyonası’na 23 ulusal federaasyon, 300’ün üzerinde sporcu ile katılmak üzere başvuruda bulundularç Katılımcıların sayısı bu ayın sonuna kadar olan müracaalar sonunda net olarak ortaya çıkacaktır” dedi.


Kaynak: www.apsnypress.info


"Эхо Кавказа" Radyo İstasyonu haberine göre Abhazya’da düzenlenecek olan Dünya Domino Şampiyonası’na Dominik Cumhuriyeti, Meksika, Venezuela, Nikaragua, ABD, AB Üklerinden İspanya katılacak, ve Kafkaya bölgesinden ülkelerinde katılması bekleniyor. Abhazya2da ki şampiyonaya Ermenistan’ın da katılması bekleniyor. ( 08/09/2011Regnum.ru)
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.