RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Eylül 2011, Cumartesi 17:22:00 tarihnde eklendi. 1081 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD Seçimleri Tanımıyor.

ABD, ABHAZYA DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ YASA DIŞI OLARAK NİTELENDİRDİ.
ABD Seçimleri Tanımıyor. 03/09/2011. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Victoria Nauland tarafından yapılan açıklamada Abhazya'da yapılan devlet başkanlığı seçimleri ABD tarafından yasa dışı olarak nitelendirildiği belirtildi. ABD Dışişleri Sözcüsü yaptığı açıklamada, aynı zamanda Rusya federasyonu'na 2008 yılında yapılan askeri ateş anlaşmasının koşullarına uyması çağrısında da bulundu.


Victoria Nauland "Biz, Rusya'ya bölgede bulunan askeri yapıların çatışma öncesi konumlarına geri dönbme koşulları dahil olmak üzere ateşkes anlaşması kapsamında belirtilen taahhütleri yerine getirmeye ve bölgede insani yardımların sorunsuz bir biçimde yapılmasını sağlamaya çağırıyoruz" dedi.


Daha önce, AB ve NATO Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimlerini tanımadıklarınıı açıklamıştı. Gürcistan, Abhazya'da yapılan seçimlerin kınanması için uluslararası topluma çağrıda bulundu. Abhazya Cumhuriyeti'nde yapılan devlet başkanlığı seçimlerine 27 ülkeden gözlemciler katıldı ve seçimlerin demokratik bir ortam içerisinde gerçekleştiğini açıkladılar.  


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1440376.html#ixzz1WtjkIITn
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
gecipa - Abhazya'yi
Abd bolgede Gurcistan gibi bir noktayi kaybetmek istemiyor.ama onlara Abhazya ile iliskileri gelistirmeyi tavsiye ederim.Ayrica tanisin tanimasin bu saatten sonra artik pek onemi yok.isine geldigi zaman tanirlar elbette..
Özcan Sanbay - YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ABHAZYA
ABD nin neyi tadığı veya neyi tanımadığının önemi yok!! Emperyalizmin karadenizdeki açılımına üs olmak isteyen faşist gürcistan yönetimine açık destek veren ülkeler şunu bilmelidirki.. Faşizme ve emperyalizme karşı Bağımsızlık savaşlarının sonu daima zaferle bitmiştir. YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ABHAZYA
Gürcü - Türk Gürcüsü
olarak ABD yi destekliyor ben de şeçimi tanımıyorum...
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.