RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Ağustos 2011, Pazartesi 17:49:22 tarihnde eklendi. 970 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aleksandr Ankvab'ı Kutluyoruz

ABHAZYAM.COM OLARAK ALEKSANDR ANKVAB VE MİHAİL LOGUA'YI KUTLUYORUZ.
Aleksandr Ankvab'ı Kutluyoruz 29/08/2011. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Zolotinskovich Ankvab ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Mihail Valeriyevich Logua; 


Abhazya Cumhuriyeti 2. Devlet başkanı Sergey Bagapş'ın ani ölümü nedeni ile 26 ağustos 2011 Tarihinde yapılan Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Seçimlerinde Abhazya Cumhuriyeti Seçmenlerinin %55'i gibi bir oy oranı ile yeni görevlerinizize seçilmiş bulunmaktasınız.


Abhazya Cumhuriyetine yapmış olduğunuz değerli ve özverili çalışmalarınızın şahidi olan Abhazyam.com Çalşanları olarak gerek Başbakanlık ve Devlet Başkan Yardımcılığı Dönemlerinde, gerese de Devlet başkanlığı Seçimlerinde ki mütevazi, kırıcı ve saldırgan olmayan çalışma anlayışınız ile Abhazya ve Abhaz Diasporası insanlarında yaratmış olduğunuz olumlu etki en üst düzeyde bulunmaktadır.


Bizler sizlerin özverili ve disiplinli çalışmalarınız ile Abhazya Cumhuriyeti'nin dünya sahnesinde bağımsız bir ülke olarak varlığını pekiştreceğine, sosyo - ekonomik refah düzeyini yükselteceğinne, halk demokrasisi anlayışının toplumun tüm nüvelerine yerleşeceğine inanıyoruz.


Sayın Aleksandr Zolotinskovich Ankvab ve Mihail Valeriyevich Logua


Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti'nin Dünya Arenasında Egemen Devlet ve Bağımsız Ülke olarak varlığının tanıtılması çalışmalarınızda, ülkenin sosyo - ekonomik kalkınma çalışmalarınzda, Abhaz Diasporası ile bütünleşme çalışmalarınızda sizler ile birlikte çalışacağımızı belirtiriz.


www.abhazyam.com olarak beş yıldır sürdürmüş olduğumuz Abhazya'nın Dünya'da tanıtılması çalışmalarımız ile de yanınızda olduğumuzu açıklıyoruz.


Sizleri Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı ve Devlet Başkan Yarımcılığı görevlerinize seçilmeniz nedeni ile bir kez daha kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


En Derin Saygılarımızla.


Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu

Fatih Feritoğlu Atan -  "A'tanba" - (Tvanba)          


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Abaza - Kutlama
Türkiyeli bir Abaza olarak Sn.Ankvab'ın Abhazya Cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutlarım. Saygılarımla
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.