RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Ağustos 2011, Cumartesi 00:01:35 tarihnde eklendi. 1620 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aleksandr Ankvab Kazandı

ALEKSANDR ANKVAB ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN 3. DEVLET BAŞKANI.
Aleksandr Ankvab Kazandı 27/08/2011. SUHUM. Saat 23:45 itibari ile Suhum ile yapılan telefon görümesi sonucunda alınan bilgilere göre, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı seçimlerinde resmi olmayan verilere göre seçim sonuçları belli oldu.


Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Resmi Olmayan Seçim Sonuçları'na göre Aleksandr Ankvab tüm bölgelerde en yüksek oy oranını aldı ve seçmenlerin %62 oranında oyunu alarak 1. Tur'da Devlet Başkanlığını kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aleksandr Ankvab %62 - Raul Hadjimba %25 - Sergey Şamba %18 oranında oy aldı.


Abhazya Devlet Başkanlığı Seçimleri ile ilgili verileri Suhum'dan alacağımız bilgiler doğrultusunda sizlere ulaştırmayı sürdüreceğiz.


Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu


Fatih Atan (A'tanba)

 

Not: 27/08/2011. Seçim yüzde oranları Abhazya'dan verilen bilgiye göre yazılmıştır. Gerçek rakamlar Abhazya Merkez Seçim Komitesi tarafından yapılan açıklama sonrasında sizlere iletilecektir. Rakamlarda ki yüzde farklılığından dolayı sizlerden özür dileriz.  Tahimni yüzde Ankvab %57; Hadjimba %25; Şamba %18 olarak yeniden düzenlenmiştir.  


www.abhazyam.com  


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
VubıhKe\'ç Yusuf - Abhazyanın geleceği
Bu seçimleri de başarıyla gerçekleştiren Abhazların geleceğinin aydınlık günler olmasını, bu sonuçlarında hayırlı olmasını diliyorum...
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.